ga naar twitterga naar facebook

Aansluiten

GGZ-instellingen die voldoen aan de voorwaarden voor het lidmaatschap van GGZ Nederland of instellingen die lid zijn van de Federatie Opvang kunnen lid worden van GGZ Ecademy. Leden van GGZ Ecademy betalen een jaarlijkse bijdrage, die afhankelijk is van de grootte van de instelling. Nieuwe leden betalen daarnaast een eenmalige bijdrage.

Ook mbo- en hbo-scholen kunnen sinds maart 2018 lid worden van GGZ Ecademy en hebben toegang tot een selectie van de e-learningmodules. 

Leden kunnen gebruikmaken van het Centraal Leerplatform, dit is een volwaardig Leermanagementsysteem (LMS) met een eigen look-and-feel en een eigen beheer. In de eigen leeromgeving heeft men toegang tot alle content van GGZ Ecademy, kunnen leden eigen materialen ontwikkelen en/of content van derden gebruiken. Daarmee faciliteert GGZ Ecademy een complete leeroplossing voor leden die eerder nog geen eigen LMS hadden ingericht. Gedachte achter het platform is dat de ggz zorgprofessional een leven lang kan leren en de opgedane kennis en vaardigheden kan meenemen, ook bij verandering van werkgever. 

Wil je meer weten over het lidmaatschap of de voordelen van het Centraal Leerplatform? Neem contact met ons op ( info@ggzecademy.nl) en we maken een afspraak om de mogelijkheden voor jouw instelling te bespreken.

Snel naar: 

Forensische leerlijn

 

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@ggzecademy.nl zodat we contact met u op kunnen nemen.

Support

Heb je een vraag over de producten en diensten van GGZ Ecademy, kijk dan op onze supportsite.

 

 

 

Nieuwsbrief GGZ Ecademy

Klik hier om je aan te melden