GGZ College ‘Slaap en psychische gezondheid’

De volgende editie van het GGZ College op 24 november gaat over ‘Slaap en psychische gezondheid’. Een webinar voor ons allemaal want wat is het belang van goede slaap voor je psychische gezondheid? Slaap zorgt ervoor dat we weer kunnen opladen en fit en productief de dag kunnen beginnen. Maar toch slaapt niet iedereen even goed. Want wat als je slaap constant verstoord wordt en je slaaptekort krijgt? Wat doet een goed slaapritme met onze psychische gezondheid? En hoe past slaap in de behandeling van psychische problemen? Op deze en andere vragen krijg je tijdens het collega antwoord.

Het online college start om 20.00 uur en is omstreeks 21.30 uur afgelopen. Tijdens de uitzending krijg je de mogelijkheid om kijkersvragen in te sturen en antwoord te geven op stellingen en polls. Wil je het webinar volgen? Check de website van het GGZ College.

Het GGZ College is een initiatief van GGZ Friesland waarbij thema’s in de psychiatrie voor het voetlicht worden gebracht. In DWDD-achtige opstelling wordt met deskundigen uit de ggz gesproken.

nvt

nvt

gratis

1 uur

Online