Ledendag GGZ Ecademy


Op 23 september organiseert GGZ Ecademy de (online) ledendag voor haar leden. De contactpersonen hebben rechtstreeks een uitnodiging voor de bijeenkomst(en) van de ledendag ontvangen.

Beheerdersbijeenkomst (9.00 – 10.00 uur)
Deze bijeenkomst is voor medewerkers van leden van GGZ Ecademy die het beheer van de eigen leeromgeving uitvoeren. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen en konden zich vooraf aanmelden.

Klankbordgroepvergadering (10.30 – 12.00)
Tijdens de ledendag vergaderen de klankbordgroepleden in de ochtend. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen met de agenda, de inlogcodes voor de ZOOM-vergadering en de vergaderdocumenten.

Inspiratiebijeenkomst: ‘Samen leren Festival’ (13.00 – 15.30)
Samen leren in de ggz kan op veel verschillende manieren. In het middagprogramma laten we op online podia samenwerkingen zien.

Podia

Digivaardig in de ggz… verder na de zelftest

De zelftest is al vaak ingevuld, maar wat gaat er nou allemaal nog meer gebeuren om digitale vaardigheden van medewerkers in de ggz te vergroten? En waarin heeft jouw organisatie behoefte? Dit is het moment om je wensen kenbaar te maken en te ontdekken wat er nog allemaal staat aan te komen. – Suzanne Verheijden (ECP)

Kwaliteitsstandaarden ggz… even bijpraten

GGZ Ecademy heeft zich gecommitteerd aan de kwaliteitsstandaarden ggz: alle leerproducten zullen de standaarden volgen. Waarom vinden dat nu zo belangrijk en wat houden die standaarden ook weer precies in? – Markus van der Burgh (Akwa ggz)

Medicatie: Moet er wat bij of kan er wat af?

Uit onderzoek blijkt dat cliënten in de ggz vaak te lang te veel medicatie krijgen. Bij GGNet wordt hier onderzoek naar gedaan en dat levert verrassende resultaten op. Wat betekent dit voor scholing van ggz-professionals? – Marloes Dankers (IVM)

Stigma, belangrijk, maar wat moet ik ermee?

Stigmatisering in de ggz is nog steeds een lastig, maar belangrijk onderwerp. Wat kun je ermee binnen jouw organisatie? Handige tips en tools om het onderwerp nu eindelijk eens op de (scholings)agenda te zetten. – Jens Glissenaar (Samen Sterk zonder Stigma)

Deel 2 van Forensische Leerlijn is klaar… en nu?

In twee jaar tijd werd een complete leerlijn voor de forensische zorg neergezet. Een mooi moment om even bij stil te staan. De ambities reiken echter verder. Wat kun je de komende tijd zoal verwachten in en rond de leerlijn? – Ruud van der Horst (EFP)

Online leerresultaten

In augustus is de bèta versie van Export Leerresultaten opgeleverd. Daarmee hebben we het mogelijk gemaakt om een unieke identifier, bijvoorbeeld het personeelsnummer toe te voegen aan het CLP en leerresultaten te exporteren. – Oscar Visser (GGZ Ecademy)

Online bijeenkomsten organiseren

Het afgelopen half jaar hebben we een recordaantal afspraken, vergaderingen en workshops online georganiseerd. We delen onze lessons learned in de vorm van 7 tips voor goede online bijeenkomsten. – Karen Meijs en Wilda Kool (GGZ Ecademy)

Digitale statafel

Gewoon lekker even agendaloos bijpraten met je collega’s van andere instellingen. En wie weet ontmoet je één van de sprekers backstage!

Pubquiz

Dé headliner van het festival!

180

n.v.t.

n.v.t.

Online via ZOOM