Diensten

Videoplatform

Met het lidmaatschap van GGZ Ecademy hebben ggz-instellingen toegang tot een professioneel online videoplatform.

ggz-ecademy-diensten-video-platform-1

Videoplatform GGZ Ecademy

Met behulp van dit platform kunnen trainers of opleiders video-opnames maken, importeren, bewerken en publiceren. Deze opnames, van bijvoorbeeld trainingen en events, of instructievideo’s voor werkplekondersteuning, kunnen – eventueel beveiligd – binnen en buiten de eigen organisatie via het platform worden gepubliceerd. Leden delen kennis via het videoplatform.

Het platform kent een openbaar deel, met trailers van leerproducten en registraties van seminars, en een gesloten deel, met onder andere videocontent uit lesmateriaal. Voor het videoplatform maakt GGZ Ecademy gebruik van de software van Mediasite.

Voordelen online videoplatform

Een openbaar en besloten deel
Hosting van alle videomaterialen
Eenvoudig importeren en bewerken
Zeer geavanceerde zoekfunctie
Eenvoudig instructies maken via desktop-recording
ggz-ecademy-diensten-video-platform-2

Desktop-recorder voor eigen opnames

Met de desktop-recorder kun je opnames die je zelf hebt gemaakt automatisch in het videoplatform uploaden. Deze desktopfaciliteit van het videoplatform van GGZ Ecademy maakt het onder andere mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier instructievideo’s te maken voor ondersteuning op de werkplek. Trainers kunnen desgewenst hun eigen video’s maken om deze rond te sturen en/of te gebruiken in hun lesmateriaal.

De desktop-recorder kan eenvoudig op je computer worden geïnstalleerd.

Videoplatform

Mediarecorder

GGZ Ecademy beschikt over een mediarecorder voor het registreren van bijeenkomsten en presentaties.

Leden kunnen deze recorder zonder extra kosten lenen. De recorder kan de spreker en de vertoonde presentatie tegelijkertijd opnemen. Ook kan een livestreamverbinding worden gemaakt zodat de bijeenkomst of presentatie in ‘real time’ kan worden gevolgd.

Leden kunnen via GGZ Ecademy ook een camera en/of geluidsman aanvragen. Soms betaalt GGZ Ecademy deze extra kosten als de opname geschikt is om te delen met andere leden.

NB: De leverancier van GGZ Ecademy biedt leden, die een eigen besloten videoportaal willen inrichten, korting op de aanschaf van zo’n portaal. Met een eigen platform worden opnames, die bijvoorbeeld tijdens de behandeling van een cliënt gemaakt worden, veilig gehost!

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap