Diensten

Centraal leerplatform

Om e-learning modules aan te bieden en te beheren heb je een online leerplatform nodig. Het centraal leerplatform (CLP) van GGZ Ecademy is zo’n platform. Onderwijsinstellingen hebben hierin toegang tot een eigen leeromgeving.

ggz-ecademy-diensten-centraal-leerplatform

Centraal leerplatform voor scholen

Studenten van mbo’s en hbo’s krijgen via de onderwijsinstelling toegang tot een selectie van de e-learningproducten van GGZ Ecademy. Veel opleidingen zoals Social Work, Toegepaste Psychologie en Verpleegkunde hebben e-learning opgenomen in hun lesprogramma’s.

Studenten krijgen met een inlogcode rechtstreeks of via het ELO van de school toegang tot het Centraal leerplatform. Ze volgen de modules zelfstandig, samen met de docent in vormen van blended learning of tijdens de colleges.

Waarom het Centraal leerplatform?

Jaarlijks keuze uit 100+ leerproducten
Docenten hebben toegang tot alle leerproducten
Ondersteuning voor contactpersonen door support
Meer dan 100 leerproducten

Voordelen Centraal leerplatform

  • Scholen bepalen zelf hoe ze leerproducten aan studenten willen aanbieden;
  • De leeromgeving van de school heeft een eigen look & feel. Hierdoor is de omgeving direct herkenbaar voor de cursist;
  • Keuze uit meer dan 100 leerproducten;
  • Rechtstreekse toegang tot leeromgeving of via koppeling met ELO;
  • Real-time voortgang van studenten te volgen;
  • Ondersteuning voor contactpersonen door de afdeling support.
Productcatalogus

Het Centraal leerplatform voor de student

Een student krijgt een aanmeldsleutel via de onderwijsinstelling uitgereikt en meldt zich daarna rechtstreeks in het Centraal leerplatform of via de leeromgeving van de onderwijsinstelling aan.

Als een student inlogt in de leeromgeving van GGZ Ecademy ziet hij een Catalogus. Hierin staan alle producten die de school voor dat jaar heeft gekocht. Via een button kan de student zich eenvoudig inschrijven voor een leerproduct, vervolgens komt het product op de Homepage en kan de student starten met de e-learning. De student kan doorlopend de voortgang en scores van zijn leertrajecten zien.

 

Centraal leerplatform big image

Software & techniek

Als leeromgeving gebruikt GGZ Ecademy het platform van aNewSpring, in combinatie met een maatwerk IAM (Identity & Accesmanagement) oplossing.

Voor leden uit onderwijsinstellingen gelden andere voorwaarden met betrekking tot het gebruik en beheer van het Centraal leerplatform.

Leer mee!

Log in op het centraal leerplatform en krijg toegang tot meer dan 150 leerproducten

Ga naar het clp