Diensten

Ontwikkeling leerproducten

De kernactiviteit van de vereniging GGZ Ecademy is het ontwikkelen van actuele en betaalbare leerproducten voor ggz-professionals en studenten.

ggz-ecademy-diensten-ontwikkeling-leerproducten-1

Bij- en nascholing

Professionals in de ggz de mogelijkheid bieden hun werk nog beter te kunnen doen, dat is het doel van de producten en diensten die GGZ Ecademy ontwikkelt. Of het nu is om basiskennis te verwerven over een thema of om –al dan niet met een team- de verdieping te zoeken. GGZ Ecademy verzorgt met een variëteit aan werkvormen de bij- en nascholing van werknemers.

Onderwijsinstellingen kunnen voor studenten een selectie maken uit het aanbod van leerproducten en kiezen jaarlijks uit ruim 100 leerproducten.

Productcatalogus

Over de leerproducten

Leren waar je wilt
Herkenbare casussen
Actueel en up-to-date
ggz-ecademy-diensten-ontwikkeling-leerproducten-2

Samenwerken

Leden bepalen welke producten worden ontwikkeld. Deze producten van GGZ Ecademy komen tot stand met input van experts en kenniscentra uit de ggz. Zij nemen plaats in de zogeheten redactieraad; een team van zorgprofessionals dat de inhoud aandraagt voor de leerproducten.

Partners

Ontwikkelproces leerproducten

Eens per jaar komen de leden en GGZ Ecademy in branchegroepen bij elkaar om te bepalen welke onderwerpen aandacht verdienen. Leden van GGZ Ecademy werken samen in 5 branches:

  • Basis- en Specialistische ggz
  • Forensische zorg
  • Verslavingszorg
  • Begeleid wonen/maatschappelijke opvang/RIBW
  • Kinder- en jeugdpsychiatrie

In de branchegroepen wordt besproken wat prioriteit moet krijgen. Aan de hand van deze prioriteitenlijst stelt GGZ Ecademy een ontwikkelprogramma op.

Voor de ontwikkeling van nieuwe leerproducten werkt GGZ Ecademy nauw samen met verschillende partners en specialisten in de didactische en technische ontwikkeling van e-learning producten.

Deelnemen aan een redactieraad?

Ben jij een expert in de ggz en wil je samen met andere ggz-professionals meewerken aan het ontwikkelen van leerproducten? Lees hier meer informatie of meld je aan.

Samenwerken?

Interesse om samen met collega's het lesmateriaal voor de ggz te ontwikkelen?

Aanmelden redactieraden