GGZ Ecademy ondersteunt haar leden in de dagelijkse werkzaamheden m.b.t. scholing van medewerkers en studenten. Voor hulp kunnen leden terecht op de supportsite en bij de helpdesk van GGZ Ecademy. Onderwijsinstellingen verzorgen zelf de eerstelijns helpdesk voor de studenten en docenten.

Supportsite

De supportsite is dé bron van informatie en dé plek om kennis te delen. De site kent een openbaar deel voor de cursisten en een besloten deel voor de contactpersonen bij de leden. Alle informatie over GGZ Ecademy en over de leerproducten is hier terug te vinden. Op het forum gaan contactpersonen van de ggz- en onderwijsinstellingen met elkaar in gesprek en wisselen ze kennis en ervaringen uit. Op de site krijg je antwoord op vragen over:

  • het beheer en het werken in het Centraal leerplatform;
  • de leerproducten van GGZ Ecademy;
  • certificering;
  • de projecten van GGZ Ecademy.

 

Ledenoverzicht

Support in het kort

Ondersteuning beheerders
Extra informatie over leerproducten
Informatie en kennisdeling op de supportsite
ggz-ecademy-diensten-support-1

Helpdesk

Beheerders van onderwijsinstellingen kunnen via e-mail contact opnemen met de helpdesk van GGZ Ecademy. Docenten en studenten met vragen kunnen bij de helpdesk van de school terecht. In het ledenoverzicht staan bij de leden, die informatie van de helpdesk hebben aangeleverd, contactgegevens van de helpdesk.

Ben jij een cursist die werkt of studeert bij een van de leden van GGZ Ecademy en heb je een vraag? Neem dan contact op met de helpdesk van je organisatie.

 

Support platform

De kracht van de vereniging

Als een van de leden een vraag of wens heeft waar nog geen oplossing voor is, dan inventariseert GGZ Ecademy of andere leden deze wensen ook hebben. Is dit het geval, dan wordt in overleg met de leden besloten om gezamenlijk een oplossing te vinden en hier ook gezamenlijk in te investeren.

En hier komt de kracht van de vereniging weer duidelijk naar voren!

 

Veel gestelde vragen

Ik werk in de GGZ

Werk jij in de GGZ en is je werkgever aangesloten bij GGZ Ecademy? Neem dan contact op met de helpdesk / afdeling opleidingen van de organisatie waar jij werkt. Zij weten alles over de trainingen die jij moet of mag volgen. 

Volg jij een cursus bij GGZ Ecademy via een van de organisaties die is aangesloten bij GGZ Ecademy? Neem dan bij vragen contact op met de organisatie via welke jij de cursus volgt. Zij weten alles over jouw cursus en kunnen je daarmee het beste helpen.

Werk jij niet bij een organisatie die is aangesloten bij GGZ Ecademy maar volg je een training direct bij GGZ Ecademy? Dan kun je bij vragen contact met ons opnemen via support@ggzecademy.nl

Tip: klik hier voor een overzicht van de leden van GGZ Ecademy.

Ik studeer

Ben jij een student aan een MBO of HBO opleiding en volg je een cursus van GGZ Ecademy? Neem dan bij vragen contact op met de helpdesk van de onderwijsinstelling waar jij studeert. Zij weten alles over de cursus die jij volgt en kunnen je helpen met vragen. Wij kunnen je niet rechtstreeks helpen.

Vind je hier niet het antwoord op jouw vraag? Ga dan naar het support platform voor meer informatie of neem contact op met de helpdesk van je eigen organisatie.

Hoe kunnen we je helpen?

Voor ondersteuning en vragen over de leerproducten van GGZ Ecademy raadpleeg je
onze supportsite

Naar supportplatform