Leerproducten

Aanbod 2020-2021

Leerproducten nieuwe schooljaar

Studenten en docenten van onderwijsinstellingen die lid zijn van de vereniging GGZ Ecademy kunnen e-learningmodules van GGZ Ecademy volgen. Studenten maken op die manier kennis met onderwerpen uit de ggz en kunnen zich goed voorbereiden op een stage of werk in de geestelijke gezondheidszorg.  Ook voor studenten die niet in de ggz gaan werken, maar wel kennis moeten hebben van dat veld, zoals bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen, zijn de e-learningmodules bruikbaar.

ggz-ecademy-diensten-ondersteuning-bij-implementatie-1

Ontdek meer dan 100 leerproducten

Elk schooljaar wordt het aanbod van leerproducten voor studenten uitgebreid. Onderwijsinstellingen die lid zijn maken jaarlijks een keuze uit het aanbod. In de leerproducten worden ggz-onderwerpen behandeld zoals Psychopathologie, Destigmatisering, Ambulantisering en Suïcidepreventie en algemene onderwerpen zoals Motiverende gespreksvoering, Professioneel handelen en enkele Voorbehouden Handelingen.

De producten zijn geschikt voor de hbo-opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie en Verpleegkunde en voor de mbo-opleidingen Gezond en Welzijn. In de productcatalogus vind je een volledig overzicht met toelichting per leerproduct.

Naar productcatalogus
GGZ Ecademy - Diensten - Ondersteuning bij implementatie - Twee lachende vrouwen

Proefaccount voor docenten

Ben je als docent werkzaam bij de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie, Verpleegkunde of de mbo-opleiding voor Gezond en Welzijn, dan kun je een proefaccount aanvragen. Je krijgt dan 1 maand lang toegang krijgt tot de leerproducten uit het aanbod voor scholen.  Vraag hieronder het proefaccount aan en vermeld de onderwijsinstelling waar je werkzaam bent.

Proefaccount aanvragen

Vereniging

GGZ Ecademy is een vereniging zonder winstoogmerk met meer leden uit de branches specialistische ggz, begeleid wonen, kinder- en jeugdpsychiatrie, LVB-SGLVG, verslavingszorg en forensische zorg. Ook onderwijsinstellingen kunnen lid worden van de vereniging.

Hoe werkt een lidmaatschap?

Docenten of  contactpersonen van opleidingen in het mbo of hbo kunnen contact met ons opnemen met vragen over het lidmaatschap. Vul hieronder je contactgegevens in voor een belafspraak of download Informatie lidmaatschap Scholen 2020-2021 (PDF).

Lidmaatschap mbo- en hbo-scholen

Met meer dan 70 leden, waaronder een tiental mbo- en hbo-instellingen, werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap