Schrijf je in voor één van de nieuwsbrieven van GGZ Ecademy.

Alles over activiteiten en leerproducten van GGZ Ecademy direct in je inbox!

Maak hieronder een keuze uit één van de nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief voor ggz-instellingen

Werk je bij één van onze leden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor ggz-instellingen. Je ontvangt dan extra informatie speciaal voor leden met activiteiten en leerproducten waarvoor alleen medewerkers van leden zich kunnen aanmelden.

Nieuwsbrief voor onderwijsinstellingen

Werk je bij een onderwijsinstelling en ben je geïnteresseerd in het lidmaatschap en de leerproducten voor onderwijsinstellingen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief voor mbo’s of hbo’s.

Algemene nieuwsbrief

De algemene nieuwsbrief is er voor alle geïnteresseerden in de ggz. We informeren je over:

  • Nieuwe (gratis) leerproducten
  • Seminars en online bijeenkomsten
  • Activiteiten van de vereniging en haar leden
  • Ontwikkelingen in de ggz
GGZ Inspiratie

In deze nieuwsbrief informeren we je over de publicatie van een nieuwe GGZ Inspiratie. Een GGZ Inspiratie is een korte filmpje, animatie of podcast over een actuele onderwerpen waar je als zorgprofessional -op z’n minst- van gehoord moet hebben. Onderwerpen waar je in de waan van een werkdag misschien niet over nadenkt, maar die wel degelijk van invloed kunnen zijn op hoe je als zorgprofessional te werk gaat.

Inschrijven

    *Met het invullen van mijn persoonsgegevens geef ik toestemming aan GGZ Ecademy voor het verwerken hiervan t.b.v. het versturen van de nieuwsbrief. Op deze verwerking is de privacyverklaring van GGZ Ecademy van toepassing.