Seminar ‘Trends in leren – Voorbij de hype’ (openbaar)

Twee keer per jaar, in juni en december, organiseert GGZ Ecademy een seminar met een specifiek thema of onderwerp. Op woensdag 11 december 2019 staat het seminar in het teken van Trends in leren – voorbij de hype’.

Overal zien we hypes terug. We zoeken altijd naar de ‘next best thing’ en alles wat nieuw is en glimt, vinden we interessant. Bij leertechnologie en trends in leren is dat niet anders. Maar het daadwerkelijk realiseren van het beloofde potentieel is vaak toekomstmuziek en het risico is dat je start vanuit de oplossing in plaats van het doel. Daarom gaan we voorbij de hype en geven we context aan alle hypes en vaktermen. Wat kun je er nu écht mee? En hoe maak je het bruikbaar voor opleiden in de ggz?

 

Jos Berden, blended learning pro bij aNewSpring, is gastspreker tijdens het seminar. Hij neemt ons mee in de wereld van de nieuwste trends en daagt de aanwezigen uit om actief en concreet aan de slag te gaan met verschillende werkvormen en onder begeleiding een vertaalslag te maken naar de praktijk van de ggz.

aNewSpring is de innovatieve leertechnologie die ervoor zorgt dat opleiders eenvoudig blended cursussen kunnen ontwikkelen en geven, waarbij de cursist écht iets leert. Gepersonaliseerd leren, gamification, social learning en kennistools kun je bij aNewSpring inzetten om slimmer en beter te leren.

Programma
14.30 – 14.45 uur:        Ontvangst in de foyer
14.45 – 16.00 uur:        Presentaties
Vanaf 16.00 uur:          Afsluiting met een informeel samenzijn.

Locatie
GGZ Centraal, locatie Zon & Schild
Congrescentrum ‘De Veste’ (zaal 2)
Utrechtseweg 266
3818 EW Amersfoort

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is welkom. Deelname is gratis na aanmelding! Het aantal plaatsen is beperkt, maar het seminar is ook via livestream te volgen. Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar info@ggzecademy.nl. Wil je de presentaties via livestream volgen? Meld je dan hier aan.

100

n.v.t.

n.v.t.

2 uur

Amersfoort

SemEca_BK_0112/20191211