Webinar over leerproducten Suïcidepreventie

Alleen voor medewerkers van leden!

In januari 2020 zijn de nieuwe en ge-update producten binnen het thema Suïcidepreventie opgeleverd. Nu iedereen tijd heeft gehad ernaar te kijken, zullen we tijdens een webinar op 4 maart om 16.00 uur de materialen toelichten en vragen beantwoorden. 

Het webinar wordt gegeven door Margreet Botter (GGZ Ecademy) en Derek de Beurs. Derek is de inhoudsdeskundige, die destijds de basismodule maakte en die nu opnieuw nauw betrokken was als redactieraadlid. 

We gaan het hebben over de onderstaande producten, hoe ze zich tot elkaar verhouden en wat globaal de inhoud is. 

  • Suïcidepreventie (SuiPre_LT_0023):  een bestaande basismodule die flashvrij is gemaakt en een update kreeg. 
  • Basis op orde 2020/2021 (SuiT21_BO_0209):  met hierin aandacht voor actuele themas rond suïcidepreventie. Daarnaast hierin een test om te onderzoeken hoe de (basis)kennis is. 
  • Verdiepingstraject Suïcidepreventie in de KJP (SuiKJP_LT_0190):  met hierin uitgebreide casuïstiek rond het onderwerp binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie. 
  • Suïcidepreventie Herhaling & Verdieping (SuiHeV_LT_0089): een vervolgtraject met onder meer aandacht voor het CASE-interview, het betrekken van naasten en een aantal praktijkopdrachten. 
  • Werkplekondersteuning (SuiThe_WP_0208): met checklists en handigheidjes voor op de werkvloer. 
  • Activiteitenbank (SuiThe_AB_0196):  met casussen en andere materialen om mee te werken in teams en klassikale trainingen. 

Kijk in het thema-overzicht Suïcidepreventie voor meer informatie over deze producten.

Voorbereiding

Tijdens het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen. Heb je vooraf al vragen? Stuur ze naar Margreet Botter (margreet@ggzecademy.nl), dan nemen we die mee in het webinar.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor dit webinar? Stuur dan een e-mail naar info@ggzecademy.nl. Je krijgt hierna de link naar het webinar.

 

n.v.t.

n.v.t.

n.v.t.

1 uur

n.v.t.

WebEca_Tr_0124_20200304