10 jaar GGZ Ecademy:
De kracht van kennis delen
in de ggz

Samenwerken en kennis delen, daar is GGZ Ecademy groot mee geworden. Het begon 10 jaar geleden met 14 pionierende ggz-instellingen. Inmiddels bestaat GGZ Ecademy uit meer dan 90 ggz-instellingen, scholen en andere opleiders. Waar we startten met een module Psychopathologie, zijn er inmiddels meer dan 200 leerproducten. En waar er ooit een eerste persoon was die z’n schreden op ons Centraal leerplatform zette, zijn er nu ruim 124.000 unieke accounts. Onze leden delen kennis allang niet meer alleen via e-learningmodules. We inspireren, leren en praten onderling met grote regelmaat via communities, trainingen, diverse bijeenkomsten en andere kanalen. 

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum in 2021 hebben wij een film gemaakt, waaruit blijkt wie wij zijn en wat wij doen.

GGZ Ecademy wil jou als ggz-professional inspireren om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. We nodigen je van harte uit om via jouw organisatie met ons samen te werken en kennis te delen.

Meer informatie

Wil je meer weten over GGZ Ecademy en het lidmaatschap? Kijk dan op deze informatiepagina.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap