GGZ Ecademy organiseert seminar over 70:20:10

Waar het over leren gaat, gaat het tegenwoordig over het 70:20:10-model. En daarom staat het seminar van GGZ Ecademy op woensdag 3 juni helemaal in het teken van dit model.

In het kort houdt 70:20:10 in, dat 70% van alle leerervaringen op de werkvloer plaatsvinden, 20% door middel van feedback en nadoen en 10% van de leerervaringen worden opgedaan door trainingen en opleidingen.

Spreker Jos Arets

Maar wat betekent 70:20:10 nu in de praktijk? Op welke manier draagt het bij aan de versterking van de leerfunctie in organisaties? Wat kan 70:20:10 betekenen voor GGZ-instellingen? Wat moet er worden georganiseerd om hiermee aan de slag te gaan?

Jos Arets, CEO van Tulser en dé expert op het gebied van 70:20:10, neemt de deelnemers op inspirerende wijze mee in de mogelijkheden van 70:20:10. De deelnemers buigen vervolgens in kleine groepjes het hoofd over enkele prikkelende stellingen.

Het seminar wordt afgesloten met plenaire terugkoppeling. Aansluitend is er een borrel waarop de deelnemers onderling ervaringen uit de eigen praktijk kunnen uitwisselen.

Praktische informatie

Het seminar wordt gehouden bij GGZ inGeest, Rijksstraatweg 113, Bennebroek.

Aanvang/einde: 12.30 uur (voor lunch wordt gezorgd) – 17.00 uur

Het seminar wordt georganiseerd voor werknemers van de leden van GGZ Ecademy maar ook anderen kunnen zich gratis aanmelden.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van GGZ Ecademy.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap