GGZ Ecademy zoekt Coordinator Implementatie

Op deze vacature kan niet meer worden gereageerd.

GGZ Ecademy is een initiatief van en voor GGZ instellingen die samen kwalitatief goede, actuele en betaalbare e-learning ontwikkelen voor zorgprofessionals. Het initiatief is in 2011 gestart. Op dit moment is GGZ Ecademy een coöperatieve vereniging met 33 leden. Het gaat daarbij om instellingen uit de GGZ, verslavingszorg, RIBW en de forensische psychiatrie. GGZ Ecademy wordt ondersteund door het O&O-fonds GGZ.
Activiteiten binnen GGZ Ecademy worden op dit moment (met inzet van externe leveranciers en inhoudsdeskundigen uit deelnemende instellingen) aangestuurd door een team van 3 medewerkers. Met het toenemen van ambities en activiteiten is er behoefte de interne capaciteit uit te breiden. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Het gaat om de volgende functie:

Coordinator Implementatie (ca. 4 dagen per week)

Taken:

 • Opzetten van leerlijnen en leertrajecten
 • Ontwikkelen implementatie-instrumenten en documentatie
 • Begeleiden instellingen bij implementatie leerproducten
 • Uitvoeren onderzoeksprojecten m.b.t. implementatie
 • Organiseren pilot m.b.t. de uitvoer van blended leertrajecten
 • Opzetten, begeleiden en onderhouden van gebruikersgroepen
 • Bijdragen leveren aan het ontwikkelen en beheren van leerproducten

Vereisten:

 • Ervaring met het opstellen en uitvoeren van leertrajecten
 • Aantoonbare kennis van vakgebieden in de GGZ
 • Ervaring met implementatieprocessen
 • Affiniteit met e-learning, toetsing en het ontwikkelen van leermiddelen
 • Vaardigheden m.b.t. onderzoek

Het uiteindelijk overeen te komen takenpakket kan nog veranderen. Op basis van ieders individuele kwaliteiten zullen taken worden verdeeld. Voor de functie geldt dat een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van taken een vereiste is. Medewerkers van GGZ Ecademy werken vanuit huis en gebruiken voor overleg faciliteiten van deelnemende instellingen. Ze worden aangestuurd door de directeur. Werkzaamheden worden verricht in een tijdelijk dienstverband, waarbij de cao GGZ van toepassing is. Inschaling vindt plaats o.b.v. functiezwaarte en ervaring. Eventueel zijn andere constructies bespreekbaar.

We zijn op zoek naar kandidaten die goed kunnen communiceren, vlot schrijven, flexibel zijn, netwerken kunnen opbouwen en beheren, resultaatgericht werken en passen in het team. Ervaring in de GGZ is een pré.

Heb je interesse of vragen? Meld je dan bij Arjan Pronk, directeur GGZ Ecademy (arjan@ggzecademy.nl of 06-51443011). Sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 1 oktober en maandag 6 oktober 2014 worden georganiseerd.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap