GGZ Ecademy zoekt Coordinator Innovatie

GGZ Ecademy is een initiatief van en voor GGZ instellingen die samen kwalitatief goede, actuele en betaalbare e-learning ontwikkelen voor zorgprofessionals. Het initiatief is in 2011 gestart. Op dit moment is GGZ Ecademy een coöperatieve vereniging met 33 leden. Het gaat daarbij om instellingen uit de GGZ, verslavingszorg, RIBW en de forensische psychiatrie. GGZ Ecademy wordt ondersteund door het O&O-fonds GGZ. Activiteiten binnen GGZ Ecademy worden op dit moment (met inzet van externe leveranciers en inhoudsdeskundigen uit deelnemende instellingen) aangestuurd door een team van 3 medewerkers. Met het toenemen van ambities en activiteiten is er behoefte de interne capaciteit uit te breiden. Om het mogelijk te maken een recent opgestart project uit te voeren zijn we per direct op zoek naar een:

Coordinator Innovatie (ca. 3 dagen per week)

Taken:

 • Uitvoeren onderzoeksprojecten m.b.t. technologische ontwikkelingen
 • Ontwikkelen nieuwe werkvormen
 • Uitvoeren project ‘device onafhankelijk maken content’
 • Opstellen programma van eisen en inrichten van een centraal leerplatform
 • Bijdragen leveren aan het ontwikkelen en beheren van leerproducten
 • Bijdragen leveren aan de optimalisatie van de ontwikkelomgeving

Vereisten:

 • ‘State of the art’-kennis van (leer)technologie en een breed netwerk
 • Ervaring met het uitvoeren van innovatieprojecten
 • Ervaring met (ontwikkelen van) e-learning en leerplatformen
 • Ervaring met (het aansturen van) implementatie technologie
 • Vaardigheden m.b.t. projectmanagement en onderzoek

Het uiteindelijk overeen te komen takenpakket kan nog veranderen. Op basis van ieders individuele kwaliteiten zullen taken worden verdeeld. Voor de functie geldt dat een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van taken een vereiste is. Wij zijn op zoek naar een onafhankelijke professional, die werkzaamheden als zzp-er aan kan nemen. Eventueel zijn andere constructies bespreekbaar.

We zijn op zoek naar kandidaten die goed kunnen communiceren, vlot schrijven, flexibel zijn, netwerken kunnen opbouwen en beheren, resultaatgericht werken en passen in het team. Ervaring in de GGZ is een pré.

Heb je interesse of vragen? Meld je dan bij Arjan Pronk, directeur GGZ Ecademy (arjan@ggzecademy.nl of 06-51443011). Sollicitatiegesprekken zullen op woensdag 1 oktober en maandag 6 oktober 2014 worden georganiseerd.

Samen sparren?

Samen maken wij de GGZ branche nog innovatiever. Tijdens onze meetings houden wij iedereen graag op de hoogte van alle activiteiten en resultaten binnen GGZ Ecademy. Bekijk de komende evenementen in onze Agenda en meld je aan.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap