GGZ Inspiratie

Weet wat er speelt

In de geestelijke gezondheidszorg en daaromheen spelen thema’s waarover je als zorgprofessional misschien niet dagelijks nadenkt, maar die wel van invloed zijn op jouw werk. In de GGZ Inspiratie willen we je met korte filmpjes en podcasts informeren over actuele vraagstukken en aanzetten tot nadenken.

Inspiratie

Voor de zorgprofessional

GGZ Ecademy is een pilot gestart om thema’s die belangrijk zijn voor de zorgprofessional een podium te geven. In korte filmpjes, animaties, podcasts, infographics en andere creatieve vormen lichten we thema’s uit, waar  de zorgprofessional absoluut van gehoord moet hebben.

Deze GGZ Inspiratie vind je op deze pagina. Nu zijn dat er nog maar een paar, maar het is de bedoeling dat we er veel meer maken zodat een kanaal vol GGZ Inspiratie ontstaat, waar je snel even wat over een onderwerp te weten komt.

Blijf bij

Wil jij op de hoogte blijven van actuele onderwerpen in de ggz? Meld je dan aan voor de Algemene nieuwsbrief van GGZ Ecademy. De komende maanden ontwikkelen we nieuwe GGZ Inspiraties bijvoorbeeld over ‘Feedback vragen aan cliënten’ en ‘Palliatieve zorg in de ggz’.

Aanmelden

Toegang tot het geaccrediteerde leertraject

Werk je bij een van de leden van GGZ Ecademy? Vraag dan via jouw werkgever toegang tot het geaccrediteerde leertraject van deze GGZ Inspiratie ‘het Inspiratietraject’.

Wat inspireert jou?

Is er een onderwerp dat volgens jouw mening bij GGZ Inspiratie thuishoort, of wil je meedenken over de inhoud van een product? Laat het ons weten via info@ggzecademy.nl

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap