GGZ Ecademy

Partners

GGZ Ecademy werkt zowel op technisch als inhoudelijk gebied met een aantal partners samen. Inmiddels zijn er met deze partners meer dan 150 leerproducten ontwikkeld en maken leden gebruik van een innovatief online leerplatform.

3110

"3110 is gevestigd in het hart van Rotterdam. In de afgelopen 10 jaar heeft 3110 een grote verscheidenheid aan online projecten gerealiseerd. Van een beveiligde omgeving met hostingcontract voor ggz-instellingen tot Lifestyle apps en Webshops voor High-end International Fashion Icons. 3110 biedt een grote variatie aan diensten, zoals Web Design, Web Development, Online Marketing en Videoproducties."

3110 heeft in samenwerking met GGZ Ecademy de complete webomgeving ontwikkeld en draagt zorg voor updates en onderhoud van de website GGZ Ecademy.

aNewSpring

"Opleiders hebben een platform nodig dat het mogelijk maakt om cursisten sneller te laten leren en beter te laten presteren. Daar ontwikkelen we ons platform voor. Kortom, technologie ontwikkelen die mensen écht helpt met leren."

De technologie van aNewSpring wordt ingezet in het Centraal leerplatform van GGZ Ecademy zodat de leden en hun medewerkers van een innovatief en gebruiksvriendelijk leerplatform gebruik kunnen maken.

Augeo academy

"De Augeo Academy traint professionals om kindermishandeling sneller te kunnen herkennen en aan te pakken. Dit doet Augeo Academy middels een online leeromgeving met beroep specifieke cursussen en e-colleges voor leerkrachten, artsen, verpleegkundigen, medewerkers in de kinderopvang en andere professionals."

GGZ Ecademy en Augeo academy zijn een partnership aangegaan voor ontwikkeling en onderhoud van de e-learning modules Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling en Kindcheck.

Capitar IT Group

"Capitar IT Group levert Managed Services met een sterke focus op beveiliging en is ingericht voor proactief beheer en support." 

Het Centraal leerplatform van GGZ Ecademy maakt gebruik van de IAM-diensten van Capitar IT Group.

Danaë Onderwijsinnovatie

"Leren is het belangrijkste wat men zichzelf of anderen kan geven. Samen met onze klanten nemen wij elke dag stappen in opleidingen en onderwijsontwikkeling."

Danaë ontwikkelt en onderhoudt e-learningmodules voor GGZ Ecademy.

EFP

"Het EFP brengt de kennis en kunde van wetenschappers, professionals en bestuurders binnen het veld van de forensische zorg bij elkaar."

Het EFP heeft in opdracht van KFZ en in samenwerking met GGZ Ecademy de Forensische Leerlijn ontwikkeld.

Emma: Experts in Media en Maatschappij

"EMMA onderzoekt hoe publieke vraagstukken in de samenleving leven. EMMA brengt issues in beeld, onderzoekt welke personen of organisaties daarop invloed uitoefenen en hoe zij met elkaar verbonden zijn."

GGZ Ecademy werkt met EMMA samen in een continue onderzoek naar de ervaringen, tevredenheid en het gebruik van de producten en diensten van GGZ Ecademy.

GGZ College

"GGZ College is een initiatief van GGZ Friesland met als doel kennis over de psychiatrie te vergroten. Dit doen ze door een interactief geaccrediteerd college te organiseren met interessante sprekers, prikkelende stellingen en prachtige verhalen."

De uitzendingen zijn geaccrediteerd en gratis te bekijken op de website van het GGZ College en op het Videoplatform van GGZ Ecademy. De registraties worden technisch ondersteund door GGZ Ecademy.

GGZ Nederland

GGZ Nederland is de brancheorganisatie voor instellingen in de ggz en verslavingszorg. Bij GGZ Nederland zijn ongeveer honderd leden aangesloten, variërend van grote regionale tot kleinere gespecialiseerde zorgaanbieders. Er werken in totaal zo’n 90.000 medewerkers in de ggz die zorg verlenen aan bijna een miljoen patiënten per jaar. GGZ Nederland vertegenwoordigt ruim 90% van de zorg en het personeel in de ggz.

GGZ Nederland en GGZ Ecademy investeren samen in een leven lang leren en de ggz als aantrekkelijke sector om in te werken.

GoodHabitz

"Bij GoodHabitz krijg je toegang tot alle online trainingen. Van Excel tot Gesprekstechnieken en van Commerciële vaardigheden tot Persoonlijke effectiviteit. Je kunt iedere training die je wilt volgen. Altijd en overal."

Leden van GGZ Ecademy krijgen een fikse korting op het e-learningaanbod van GoodHabitz, wat een mooie aanvulling is op de ggz specifieke modulen die GGZ Ecademy zelf ontwikkelt.

Het Instituut voor Veiligheid & Milieu

"Het Instituut voor Veiligheid & Milieu (IVM) is specialist in arbeidsveiligheid, brandveiligheid, bedrijfshulpverlening en crisismanagement en helpt organisaties en hun medewerkers veiliger te werken."

De leden van GGZ Ecademy gebruiken de e-learningmodule BHV van IVM bij de BHV-trainingen.

Het Trimbos-instituut

"Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving en zet zich in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten."

Op verzoek van GGZ Ecademy onwikkelde het Netwerk Infectieziekten & Harm Reduction van Trimbos een trainersinstructie als klassikaal vervolg op de e-learning Infectieziekten in de GGZ.

Dit realiseren we met onze partners

  • Nieuwe leerproducten en leerlijnen voor de ggz.
  • Actualiseren van het aanbod.
  • Gratis leerproducten die voor alle ggz-professionals beschikbaar zijn.
  • Onderzoek naar het gebruik van onze leerproducten.
  • Innovatieve trainingsvormen en leermiddelen.
  • Geavanceerde leertechnologie.

Samenwerken

Wil jij samen met ons innoveren?
Neem dan contact op.

Naar de contactpagina