19 juni 2024

GGZ Ecademy Congres 2024

Impressie GGZ Ecademy Congres 2023
19 juni 2024

GGZ Ecademy Congres 2024

Impressie GGZ Ecademy Congres 2023

Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling

Was jij zelf ooit een leergierige student? Geloof jij dat samenwerken bijdraagt aan betere scholing? En ga jij graag een uitdaging aan met vakgenoten? Het GGZ Ecademy Congres is dé plek waar je, omringd door studenten en docenten, boeiende workshops en inspirerende gesprekken gaat ervaren. Stap binnen in een wereld waar ontwikkeling en zorg hand in hand gaan. We helpen je met zowel praktische tools als strategische inzichten van partners en koplopers op het gebied van leren en de ggz. Het congres bezoek je niet alleen voor jezelf maar ook voor je (toekomstige) collega’s.

Waar en wanneer?

Op woensdag 19 juni 2024 zijn we de hele dag te gast bij Hogeschool Saxion. Het adres is Handelskade 75 Deventer, er is parkeergelegenheid en het is 10 minuten lopen vanaf station Deventer.

Programma

Het congresprogramma is in de maak, houd er rekening mee dat je van 09.45 tot 16.15 uur in Deventer bent.
 We starten met een gezamenlijke aftrap. Later op de dag kun je verschillende workshops volgen over onder andere nieuwe werkvormen en het maken van een podcast. De dag sluiten we, net zoals de vorige editie, samen af met een leerzame activiteit.

  • Inloop met koffie en thee
  • Opening met muzikaal verhaal
  • Paneldiscussie
  • Workshopronde 1
  • Lunchpauze
  • Workshopronde 2
  • Blended leren spel

Sprekers & workshops

De eerste namen van sprekers zijn bekend. De komende weken vullen we deze pagina steeds verder aan!

Ontwerp je eigen leercampagne! 
Marleen Volman (inBrain) en Franke Kuijpers (inBrain) 
Is er binnen jouw organisatie weinig tijd en budget voor leren en ontwikkelen? Ben je op zoek naar simpele, out-of-the-box en impactvolle leerinterventies, waarmee je continue leren verankert in jouw organisatie? In deze workshop ga je aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen leercampagne. Met behulp van ons campagne-canvas en voorbeelden uit onze praktijk, kom je tot creatieve, interactieve en effectieve leerinterventies die jouw collega’s op precies het juiste moment betrekken, motiveren en enthousiasmeren!

Tijdens het congres ontmoet je vakgenoten uit de ggz en het onderwijs. Onder andere deze organisaties zijn van de partij: Altrecht, De Hoop, Emergis, GGNet, GGZ Drenthe, GGZ Rivierduinen, GGzE, Karakter, Mediant GGZ, Pro Persona, RIBW Brabant en Trajectum.

Voor wie?

Je werkt bij een van de leden of partners van GGZ Ecademy. Jij gaat graag op zoek naar nieuwe kennis, inzichten en ideeën. Je wilt doorgronden hoe mensen zich ontwikkelen en hoe je ze daarbij kunt ondersteunen. Herken je dit? Dan wordt deze dag een feestje voor jou. We geven je graag een indruk van de sfeer met een terugblik op het vorige congres in twee minuten.

Handig om te weten

De inschrijving voor dit congres is gratis voor leden van GGZ Ecademy maar niet vrijblijvend. Het is mogelijk om je inschrijving tot 1 juni 2024 kosteloos te annuleren. Na deze datum betaal je bij annulering of niet verschijnen op het congres de gemaakte kosten van 150 euro. Ben je verhinderd dan is het mogelijk om je inschrijving over te dragen aan een collega. Vragen en wijzigingen kun je doorgeven via info@ggzecademy.nl.

Aanmelden

Heb je de voorwaarden rondom aanmelding hierboven gelezen, dan kun je je via de link hieronder aanmelden. Je ontvangt daarna een bevestiging per e-mail.

Klik hier om je aan te melden voor het GGZ Ecademy Congres 2024

 

GGZ Ecademy Congres in 2023

Bekijk de opname

De kracht van kennis delen in de ggz