GGZ Ecademy

Aanbod voor
ggz-professionals en niet-leden

Speciaal voor ggz-professionals en organisaties die niet voldoen aan de voorwaarden voor lidmaatschap stelt GGZ Ecademy op twee manieren leerproducten beschikbaar namelijk via het gratis aanbod en scholing aan derden.

De mogelijkheden


Gratis aanbod

Ggz-professionals of andere geïnteresseerden in leerproducten van GGZ Ecademy volgen rechtstreeks in het Centraal leerplatform het gratis aanbod.

In de productcatalogus kunnen deze cursisten een overzicht van dit ‘gratis aanbod’ vinden en zich registreren op het Centraal leerplatform van GGZ Ecademy. Jaarlijks voegt GGZ Ecademy 2 extra leerproducten aan het gratis aanbod toe. Cursisten kunnen deze ‘in the picture’-producten een jaar volgen.

Tip: werknemers van leden van GGZ Ecademy adviseren we om in de leeromgeving van de werkgever de gratis leerproducten te volgen. Het portfolio van deze cursisten blijft zo overzichtelijker. Weet jij niet waar je in moet loggen? Doorloop dan eerst dit stappenplan.

Naar productcatalogus met gratis aanbod!

Scholing aan derden

Ggz-professionals volgen via hun werkgevers – die geen lid zijn van GGZ Ecademy – leerproducten onder de regeling scholing aan derden.

Deze werkgevers die wel ggz-zorg verlenen, zoals wijkteams, huisartsenposten of kleinere organisaties, mogen namelijk onder de regeling ‘scholing aan derden‘ werknemers leerproducten van GGZ Ecademy laten volgen.

De werkgever kan hiervoor rechtstreeks contact opnemen met een van de leden van GGZ Ecademy en vragen naar de regeling ‘scholing aan derden’. In deze regeling kan een werkgever maximaal 10 leerproducten uit het totale aanbod in overleg als pakket aanvragen. De werknemers kunnen de leerproducten in dit pakket een jaar lang volgen.

Meer informatie? Neem contact op met een van de leden van GGZ Ecademy.

Cijfers GGZ Ecademy

Meer dan 90 ggz- en onderwijsinstellingen
Meer dan 200 leerproducten (waarvan 100 voor scholen) beschikbaar
Meer dan 100 duizend deelnemers uit
ggz- en onderwijsinstellingen
Voorwaarden GGZ Ecademy

Voorwaarden lidmaatschap GGZ Ecademy

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging. Om lid te worden moet een nieuwe organisatie voldoen aan een van de volgende eisen:

  • voldoen aan de voorwaarden van de Nederlandse ggz(*) of
  • lid zijn van Valente of
  • een instelling zijn die Forensische zorg verleent of
  • lid zijn van vLOGO of
  • een instelling in de jeugdzorg zijn.

Ook onderwijsinstellingen kunnen lid worden. Zij krijgen toegang tot een basislidmaatschap en kunnen dit lidmaatschap jaarlijks uitbreiden en zo afstemmen op het jaarlijks wisselende aantal studenten.

(*)Ook ggz-instellingen uit België die voldoen aan deze voorwaarden kunnen lid worden. 

Lid worden

 

Interesse?

Wil je kennismaken met GGZ Ecademy en meer weten over het lidmaatschap voor ggz-instellingen of scholen? Vul dan hier je contactgegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Leer mee!

Bekijk de productcatalogus voor een overzicht van 35+ gratis leerproducten

Gratis aanbod