GGZ Ecademy

Lidmaatschap voor scholen

Lidmaatschap GGZ Ecademy

Met de e-learningmodules van GGZ Ecademy maken studenten kennis met onderwerpen uit de ggz en kunnen ze zich goed voorbereiden op een stage in de geestelijke gezondheidszorg. Zo vormt GGZ Ecademy een schakel tussen scholen en organisaties in het werkveld.

Voorwaarden GGZ Ecademy

Aansluiten bij GGZ Ecademy

Sinds 2018 kunnen mbo’s en hbo’s onder speciale voorwaarden lid worden van GGZ Ecademy en gebruikmaken van een selectie van de producten en diensten van GGZ Ecademy. Inmiddels zijn meer dan 10 onderwijsinstellingen aangesloten. Zij ervaren de voordelen van het lidmaatschap:

  • Keuze uit meer dan 100 actuele leerproducten in het Centraal leerplatform;
  • Kennisdelen en samenwerken met ggz-instellingen je omgeving;
  • Ondersteuning door support;
  • Flexibel en jaarlijks uit te breiden lidmaatschap.
Lid worden

Lidmaatschap voor mbo en hbo

Breed aanbod van leerproducten
Netwerk van leden in de ggz
Alle studierichtingen profiteren mee
Productcatalogus

Toegang tot e-learning

Onderwijsinstellingen krijgen door een lidmaatschap toegang tot een selectie van het totale aanbod van producten en diensten van GGZ Ecademy. Ze bepalen zelf hoe intensief de leerproducten GGZ Ecademy gebruikt worden.

Meer weten over het aanbod van leerproducten speciaal voor scholen?

Kijk in de productcatalogus

Een onderwijsinstelling maakt jaarlijks een keuze uit de leerproducten. De te betalen contributie is een optelsom van een basislidmaatschap met eventueel een uitbreiding hierop. Download hieronder de informatie over het lidmaatschap:

Informatiepakket scholen 2022_2023
Aanbod leerproducten onderwijsinstellingen schooljaar 2022-2023

Wil je ook de Algemene voorwaarden (D) of Aanvullende voorwaarden lidmaatschap D ontvangen? Stuur een bericht naar info@ggzecademy.nl

Samenwerking studierichtingen

Alle studierichtingen van een onderwijsinstelling kunnen gebruikmaken van het lidmaatschap. Zij spreken onderling af met hoeveel extra producten of sleutels ze het basislidmaatschap willen uitbreiden en hoe ze die over de opleidingen verdelen. Een contactpersoon van de school wordt beheerder van de sub-omgeving. Door samen te werken profiteren alle studierichtingen van het lidmaatschap.

Interesse?

Meer weten over het lidmaatschap voor scholen? Neem contact met ons op en wij geven graag een toelichting op het lidmaatschap.

Is de onderwijsinstelling waar je werkt of studeert al lid? Mogelijk kun je dan gemakkelijk toegang krijgen tot de leerproducten van GGZ Ecademy. Neem contact op met jouw organisatie.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de zorg voor de kwetsbare burger

Lid worden