Meer leren in de GGZ

Meer leren in de GGZ

De instellingen in de GGZ willen leren makkelijker maken. Daarom is de GGZ Ecademy opgericht: een samenwerking waarin medewerkers in de GGZ opleidingen via de computer kunnen volgen. Oftewel: e-learning. Op dit moment zijn er 7 modules beschikbaar, maar in de komende tijd wordt het aanbod sterk uitgebreid. Dat kan natuurlijk alleen met input van de medewerkers zelf.

Wat wil jij leren?

Om goed onderwijs aan te bieden, willen we graag weten wat jij – als medewerker in de GGZ – wil leren. Op welke gebieden en over welke thema’s wil je meer leren? Dat kun je aangeven in een speciale vragenlijst.

Tevreden over de huidige modules?

Verder willen we graag horen hoe de huidige opleidingsmodules bevallen. Sluiten ze goed aan op je werk? Is de inhoud goed? Is het voldoende interactief? Alle medewerkers die een module hebben gevolgd, krijgen na afloop een korte vragenlijst. Daarin kunnen ze aangeven of ze tevreden zijn en op welke punten er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Geef je mening

De modules van de Ecademy maken we voor jou en daarom stellen we je mening erg op prijs.
Dus ben je gevraagd om mee te doen aan het onderzoek? Of heb je een mening over het opleidingsaanbod – en werk je bij een van de instellingen die is aangesloten bij de GGZ Ecademy? Geef dan je mening via de vragenlijst!

Over het onderzoek

De GGZ Ecademy voert twee grote onderzoeken uit. Hiermee worden drie vragen beantwoord:

1. Zijn medewerkers in de GZZ bekend met het huidige aanbod en aan welke opleidingen hebben ze behoefte?

2. Hoe tevreden zijn de gebruikers over de huidige modules?

3. Hebben de medewerkers in de verschillende instellingen toegang tot e-learning? Hoe staat het met de implementatie van e-learning bij de instellingen en waar lopen opleidingsfunctionarissen tegenaan?

De onderzoeken worden uitgevoerd door Femke de Geus van de GGZ Ecademy in samenwerking met de universiteit van Tilburg en onderzoeksbureau de MonitorGroep. De resultaten worden vanaf september op deze website bekend gemaakt. Wil je meer weten over de onderzoeken of de resultaten, klik dan hier en neem contact op met Femke de Geus.

Samen sparren?

Samen maken wij de GGZ branche nog innovatiever. Tijdens onze meetings houden wij iedereen graag op de hoogte van alle activiteiten en resultaten binnen GGZ Ecademy. Bekijk de komende evenementen in onze Agenda en meld je aan.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap