Nieuw: GGZ Ecademy Leerplein

De ontwikkelingen in de ggz staan niet stil en wij ook niet. Op 14 juni 2023 lanceren wij ons nieuwste kennisplatform:

het GGZ Ecademy Leerplein. Het Leerplein is ontwikkeld op basis van ideeën van onze leden, om kennisdeling en kennisuitbreiding binnen de ggz eenvoudiger en toegankelijker te maken.

Wat is het GGZ Ecademy Leerplein?

Het Leerplein is een online platform waar een breed aanbod aan praktische trainingen, leermaterialen en inspiratie voor de ggz te vinden is. Zowel gratis als betaald, online als op locatie.
Voorbeelden zijn: webinars over destigmatiserend werken, trainingen over samenwerking onder druk en inspirerende podcasts over autisme en LVB.

Deel jullie kennis ook!

We bieden met het Leerplein de mogelijkheid om eigen leermiddelen te uploaden. Hierdoor zijn deze voor alle leden van GGZ Ecademy toegankelijk en is het eenvoudig om kennis te delen binnen de ggz.
Als er bijvoorbeeld een (interne) training plaatsvindt die ook interessant is voor andere professionals, dan is het Leerplein dé plek om deze in de spotlight te zetten.

Informeer je collega’s

Hoe meer collega’s het Leerplein kennen en gebruiken, hoe groter het effect binnen de ggz is. Deel dit bericht met collega’s en bekijk samen welke leermiddelen jullie willen plaatsen. Of wat jullie interessant vinden om zelf te volgen. Zo leren wij samen in de ggz!

We zien jullie graag op het GGZ Ecademy Leerplein!

 

_______________________________________________________________________________________________

We hebben onze privacyverklaring bijgewerkt
Op het GGZ Ecademy Leerplein worden persoonsgegevens van de bezoeker verwerkt. 
Daarom hebben we onze privacyverklaring aangepast. De gewijzigde privacyverklaring vind je op onze website. 
Heb je vragen of opmerkingen, mail deze dan aan privacy@ggzecademy.nl.
Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap