Online escaperoom op Centraal Leerplatform in samenwerking met Saxion

Op 27 juni hebben we de eerste online escaperoom op ons Centraal Leerplatform gelanceerd. Deelnemers proberen door het oplossen van vraagstukken en puzzels de beste hulp te vinden voor hun zus die verward gedrag laat zien. De escaperoom is door ons lid Saxion met subsidiegelden ontwikkeld in het Leernetwerk Verward Gedrag en het is daardoor gratis beschikbaar voor iedereen.

Leernetwerk Verward Gedrag

Binnen het Leernetwerk Verward Gedrag is twee jaar lang gewerkt om alle betrokken partijen die zich inzetten voor personen met verward gedrag samen te brengen. Doel van het Leernetwerk was om de kwaliteit van zorg en onderwijs te bevorderen rond personen met verward gedrag. Dit is bijvoorbeeld gedaan door middel van het versterken van samenwerking tussen ervaringsdeskundigen en praktijk- en onderwijsinstellingen in de domeinen zorg, welzijn en veiligheid. Het Leernetwerk wilde daarnaast de verbinding leggen tussen de praktijk en het onderwijs.

Petra Smeenk, projectleider van het Leernetwerk: ‘’De escaperoom biedt een inkijkje in de manier waarop betrokken partijen rondom mensen met verward gedrag samenwerken en geeft antwoord op vragen over het onderwerp.’’

Je kunt de escaperoom alleen spelen, maar natuurlijk ook samen! Meld je aan en ga gratis spelen.

Wil je meer weten over het leernetwerk en de ontwikkeling van de escaperoom? Kijk op saxion.nl.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap