Samen leren festival

 

Op woensdag 22 september van 11.00 tot 13.00 uur organiseert GGZ Ecademy een online inspiratiebijeenkomst via ZOOM: het Samen Leren Festival. Dit festival is bedoeld voor klankbordgroepleden, opleiders, beheerders, trainers en andere geïnteresseerden die werken bij leden van GGZ Ecademy.

Samen Leren Festival
Het festival omvat 9 workshops en korte presentaties: van nieuw ontwikkelde leerproducten tot tips voor ontwerpers, en van innovatie tot implementatie. Je kiest zelf welke onderdelen je bezoekt.

Meer informatie en inschrijven
Schrijf je in op deze pagina met meer informatie en ontvang voorafgaand aan het festival een handig blokkenschema met de onderdelen van jouw keuze!

 

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap