Samen kennismaken

Ben je geïnteresseerd in online leerproducten voor medewerkers in de geestelijke gezondheidszorg? En zoek je praktijktips over scholing? Dan nodigen wij je van harte uit voor de online bijeenkomst ‘Samen kennismaken’ op dinsdag 5 juli a.s.

Online bijeenkomst 5 juli

Tijdens deze bijeenkomst kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de coöperatieve vereniging GGZ Ecademy, de online leerproducten die wij samen met leden ontwikkelen en ons Centraal leerplatform.

Ook vertellen wij je:

– hoe onze leden deze leerproducten gebruiken om medewerkers en studenten te scholen,

– hoe leden samen optrekken en kennis delen,

– wat wij doen om leden te ondersteunen bij het organiseren van de scholing voor medewerkers,

– hoe leden aan de slag zijn gegaan met de leerproducten van GGZ Ecademy.

Een lid vertelt hoe de organisatie de leerproducten van GGZ Ecademy in de scholing van medewerkers verwerkt. Tot slot lichten we de voorwaarden voor een lidmaatschap toe en informeren we je hoe jij de gratis leerproducten kunt volgen.

Toegang gastaccount

Schrijf je nu in voor de online bijeenkomst, dan krijg je 6 weken gratis toegang tot de inkijkomgeving met alle leerproducten van GGZ Ecademy.

Praktische informatie

Webinar: Samen kennismaken

Datum: dinsdag 5 juli

Tijd: 09.00 tot uiterlijk 10.30 uur

Locatie: online via ZOOM

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden.

Over GGZ Ecademy

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van instellingen, scholen, opleiders en partners. Met ruim 90 leden werkt GGZ Ecademy zonder winstoogmerk aan optimalisatie van (online) scholing aan alle professionals die geestelijke gezondheidszorg verlenen. Inmiddels hebben we meer dan 200 leertrajecten opgeleverd. In dit aanbod zitten meer dan 40 gratis leerproducten. Onze leden werken samen bij de implementatie van leerproducten en delen kennis. Hiervoor organiseren wij regelmatig (online) bijeenkomsten, waaraan ook organisaties die geen lid zijn van de vereniging kunnen deelnemen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stuur dan een e-mail naar ingridmeuwissen@ggzecademy.nl.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap