Vacature Coördinator Bedrijfsvoering 28-36 uur per week (gesloten!)

Jij vindt het prima om vanuit huis te werken. En je hebt het talent om, vanuit die thuis-werkplek, klussen zelf aan te pakken en te coördineren, collega’s te adviseren en vernieuwing aan te brengen in de organisatie. Zelfstandigheid bij het uitvoeren van jouw taken is dus wel een vereiste. Durf jij die zelfstandigheid aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je komt terecht in een nieuwe functie. Dus er is veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben natuurlijk wel een idee bij wat je voor GGZ Ecademy gaat doen.

Werkzaamheden:

 • Financieel:
  • Bijhouden exploitatieoverzicht, bewaken budgetten en cash-flow, opstellen rapportages, voorbereiden jaarrekening en aansturen financiële administratie.
 • Juridisch:
  • Beoordelen offertes, opstellen contracten, bijstellen voorwaarden, reglementen en (standaard)overeenkomsten (met inzet van een juridisch adviseur).
 • Organisatie:
  • Businessmodellen vertalen naar efficiënte taakverdeling/processen.
  • Monitoren processen (PCDA-cyclus) en interne overlegstructuur.
  • Zorgen voor goed werkende systemen, naleving wet- en regelgeving (AVG), uitvoering HR-beleid en afstemming met betrokken/verantwoordelijke collega’s.
  • Opzetten en monitoren partneradministratie (gericht op nakomen verplichtingen van de vereniging) en aansturen secretariële ondersteuning daarbij.
  • Invullen opdrachtgeverschap (interne) projecten en toezien op voortgang en borging projectresultaten (in reguliere processen in de organisatie).

Wat vragen we van je?

 • Je hebt hbo+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt een pragmatische ‘hands-on’ mentaliteit;
 • Je hebt aantoonbare kennis van bedrijfskundige, financiële en juridische instrumenten;
 • Je bent gericht op resultaat, onderlinge verbinding en coachend leidinggeven;
 • Je hebt affiniteit met e-learning, opleiden en de ggz.

Jij bent de ideale collega als jij…

… goed kunt organiseren, flexibel bent, netwerken kunt opbouwen en resultaatgericht werkt. Als coördinator bedrijfsvoering ben jij een verbinder. Je neemt knelpunten weg en schept randvoorwaarden. Jij bent in staat om initiërend, adviserend en coachend de organisatie steeds weer aan te laten sluiten op veranderende omstandigheden. Je overziet processen en kunt de strategie mee uitstippelen. Jouw inzet draagt bij aan een duurzame en flexibele organisatie, die haar verplichtingen nakomt en de doelen van de vereniging weet in te vullen. Je zult nauw samen gaan werken met de directeur die eindverantwoordelijk is en zich operationeel gaat toeleggen op inhoudelijk en strategisch beleid, besluitvorming in de vereniging, new business en het opbouwen van het (externe) netwerk.

Wat kun je van ons verwachten?

GGZ Ecademy is een lerende organisatie die ruimte biedt voor innovatie. We hebben een platte organisatiestructuur, waarin collega’s vanuit autonomie verantwoordelijkheid dragen. We werken allemaal vanuit huis. Wij laten functies aansluiten op de talenten van medewerkers. We streven naar een divers team waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dus twijfel niet om te reageren op deze vacature, ook als je jezelf nog niet helemaal herkent in ons team.

De vacature betreft een structurele uitbreiding van de capaciteit. Wij bieden een tijdelijk dienstverband, waarbij de cao GGZ van toepassing is (Inschaling: FWG 60, €3241 – €4883). Op termijn en na gebleken geschiktheid kan e.e.a. worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Waar kom je te werken?

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van ruim 90 instellingen, scholen en opleiders die samenwerken en kennis delen op het gebied van (online) scholing in de geestelijke gezondheidszorg. Die leden gebruiken (e-learning) leerproducten en leertechnologie van GGZ Ecademy en krijgen ondersteuning bij de scholing van hun medewerkers en studenten. In totaal zijn dat ruim 140.000 (toekomstige) zorgprofessionals. Onze activiteiten worden (met inzet van externe leveranciers en inhoudsdeskundigen van leden) aangestuurd door een team van 17 medewerkers. Vanwege de groei in leden, activiteiten en ambities is er behoefte de interne capaciteit uit te breiden. Je kunt dus per direct beginnen.

Solliciteren

Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren. Sollicitatiegesprekken zullen medio november 2022 worden georganiseerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap