Vacature Medewerker/Adviseur Accreditatie (gesloten!)

Ben jij op zoek naar een geweldig leuke, gevarieerde job waarbij je vanuit huis werkt? Die hebben wij voor jou! Als medewerker / adviseur accreditatie ga je enerzijds hands-on aan de slag. Je zorgt voor een soepel verloop van het accreditatieproces en verzorgt aanvragen bij kwaliteits- en beroepsregisters. Anderzijds bouw je een netwerk op en ondersteun je leden. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van je taken.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de accreditatie van alle (online) leerproducten van GGZ Ecademy. Dat is een continu proces, waarin per e-learning module (jaarlijks) accreditatie wordt aangevraagd.

Daarnaast zorg je ervoor dat de accreditatiepunten van cursisten worden bijgeschreven. Dat laatste gebeurt deels geautomatiseerd en deels handmatig. Het gaat om steeds grotere aantallen, daarom lever je ook een bijdrage aan het bedenken van nieuwe oplossingen en instrumenten om het proces beheersbaar te houden. Belangrijk daarbij is dat je korte lijntjes hebt met alle beroeps- en kwaliteitsregisters én met je collega’s. Jij weet precies wat nodig is om aanvragen soepel te laten verlopen.

Je hebt contact met accreditatie-medewerkers bij (>90) aangesloten organisaties. Je bouwt een netwerk op en organiseert activiteiten om (onderling) kennis te delen. Je adviseert leden vanuit het accreditatiebureau en je onderzoekt of het mogelijk is het accreditatieproces voor en bij onze leden te vereenvoudigen.

Werkzaamheden:

 • Aanvragen accreditatie leerproducten
 • Bijschrijven behaalde accreditatiepunten cursisten
 • Oplossen problemen & beantwoorden helpdeskvragen met betrekking tot accreditatie(punten)
 • Beheersbaar houden (inrichten, bewaken, evalueren) processen accreditatie
 • Aansturen en uitvoeren van verbetertrajecten
 • Benodigde instrumenten (laten) ontwikkelen vanuit de rol van ‘product owner’
 • Onderhouden contact met (>15) beroeps- en kwaliteitsregisters
 • Inrichten en bijhouden kennisbank met betrekking tot accreditatie
 • Informeren en adviseren (>90) leden over accreditatie
 • Opzetten en beheren netwerk accreditatie (gericht op onderlinge kennisdeling)
 • Organiseren bijeenkomsten en webinars over accreditatie
 • Signaleren en escaleren knelpunten rond accreditatie
 • Bijdragen aan beleid accreditatiebureau (ondersteuning/dienstverlening aan leden)

Wat vragen we van je?

 • Je hebt mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een pragmatische ‘hands-on’ mentaliteit;
 • Je kunt gestructureerd, zorgvuldig, nauwkeurig en zelfstandig werken;
 • Ervaring met accreditatie is een pré;
 • Je hebt affiniteit met e-learning, opleiden en de ggz.

Jij bent de ideale collega als jij…

… de ambitie hebt om dé accreditatie-autoriteit in de ggz te worden. Jij hebt de passie om ons accreditatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je vindt het leuk om kennis op te halen en deze vervolgens weer te delen met collega’s binnen en buiten de organisatie. Je schrikt niet terug van uitzoekwerk, controlewerkzaamheden en vastlegging. Je weet nauwkeurig en vasthoudend problemen op te lossen en het liefst voorkom je ze. Je overziet processen en waar nodig breng je verbeteringen aan. Jij weet collega’s in de ggz met elkaar te verbinden en je adviseert ze over accreditatie.

Wat kun je van ons verwachten?

GGZ Ecademy is een lerende organisatie die ruimte biedt voor innovatie. We hebben een platte organisatiestructuur, waarin collega’s vanuit autonomie verantwoordelijkheid dragen. We werken allemaal vanuit huis. Wij laten functies aansluiten op de talenten van medewerkers. We streven naar een divers team waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Dus twijfel niet om te reageren op deze vacature, ook als je jezelf nog niet helemaal herkent in ons team.

De vacature betreft een structurele uitbreiding van de capaciteit. Wij bieden een tijdelijk dienstverband, waarbij de cao GGZ van toepassing is (Inschaling: FWG 45, €2181 – €3536). Op termijn en na gebleken geschiktheid kan e.e.a. worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Inschaling vindt plaats op basis van functiezwaarte en ervaring.

Waar kom je te werken?

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van ruim 90 instellingen, scholen en opleiders die samenwerken en kennis delen op het gebied van (online) scholing in de geestelijke gezondheidszorg. Die leden gebruiken (e-learning) leerproducten en leertechnologie van GGZ Ecademy en krijgen ondersteuning bij de scholing van hun medewerkers en studenten. In totaal zijn dat ruim 140.000 (toekomstige) zorgprofessionals. Onze activiteiten worden (met inzet van externe leveranciers en inhoudsdeskundigen van leden) aangestuurd door een team van 17 medewerkers. Vanwege de groei in leden, activiteiten en ambities is er behoefte de interne capaciteit uit te breiden. Je kunt dus per direct beginnen.

Solliciteren

Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren. Sollicitatiegesprekken zullen medio november 2022 worden georganiseerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap