Vacature Secretarieel medewerker (gesloten!)

GGZ Ecademy is een initiatief van en voor ggz-instellingen die samen kwalitatief goede, actuele en betaalbare (e-learning) leerproducten ontwikkelen voor zorgprofessionals. Het initiatief is in 2011 gestart. Op dit moment is GGZ Ecademy een coöperatieve vereniging met meer dan 50 leden. Het gaat daarbij om instellingen uit de ggz, verslavingszorg, RIBW, SGLVG, KJP en de forensische psychiatrie. Activiteiten binnen GGZ Ecademy worden (met inzet van externe leveranciers en inhoudsdeskundigen uit deelnemende instellingen) aangestuurd door een klein team van medewerkers. Met het toenemen van ambities en activiteiten is er behoefte de interne capaciteit uit te breiden. Per direct zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker.

Het gaat om de volgende functie:

Secretarieel medewerker (ca. 4 dagen per week)

 

Taken:

 • Activiteiten ter ondersteuning directeur en coördinatoren
 • Organiseren bijeenkomsten en plannen afspraken
 • Ondersteuning bij verenigingsactiviteiten
 • Organiseren trainingen en bijhouden cursusadministratie
 • Uitvoeren registraties t.b.v. accreditatie/certificering
 • Correspondentie, verslaglegging en archiefwerkzaamheden

Vereisten:

 • Ervaring in secretariële functies en het uitvoeren van een cursusadministratie
 • Zeer goede (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden
 • Het leuk vinden collega’s (in vaak hectische situaties) te ondersteunen
 • Computervaardigheden (en alle relevante software)
 • Affiniteit met e-learning, opleiden en de ggz
 • Verantwoordelijkheid nemen voor organisatie/inrichten eigen werkzaamheden en het behalen van afgesproken doelen

Het uiteindelijk overeen te komen takenpakket kan nog veranderen. Voor de functie geldt dat een grote mate van zelfstandigheid bij het uitvoeren van taken een vereiste is. Medewerkers van GGZ Ecademy werken vanuit huis. De secretarieel medewerker wordt aangestuurd door de directeur. Voor deze functie geldt dat werkzaamheden (min. 1 dag per week) worden uitgevoerd in Tilburg. Wij bieden een tijdelijk dienstverband, waarbij de cao ggz van toepassing is. Inschaling vindt plaats o.b.v. functiezwaarte en ervaring.

We zijn op zoek naar kandidaten die goed kunnen communiceren, analyseren, vlot schrijven, secuur werken, flexibel zijn, netwerken helpen opbouwen, resultaatgericht werken en passen in het team. Ervaring in de ggz en/of met opleiden is een pré.

Heb je interesse of vragen? Meld je dan bij Arjan Pronk, directeur GGZ Ecademy (info@ggzecademy.nl of 06-51443011). Reageer vóór 21 juni a.s. en stuur je sollicitatie (CV + brief) naar info@ggzecademy.nl.

Sollicitatiegesprekken zullen op maandag 3 juli en vrijdag 14 juli 2017 worden georganiseerd.

Het selectieproces is gestart. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap