Diensten

Accreditatiebureau

Veel leerproducten van GGZ Ecademy zijn geaccrediteerd. Medewerkers van leden krijgen bij het behalen van leerproducten accreditatiepunten bijgeschreven. Het accreditatiebureau verzorgt accreditatieaanvragen voor de leerproducten van GGZ Ecademy en de verwerking van punten voor de cursisten.

ggz-ecademy-diensten-accreditatiebureau-1

Extra service

Het accreditatiebureau van GGZ Ecademy vraagt voor veel leerproducten accreditatie aan bij de beroeps- en kwaliteitsregisters. Deze extra dienstverlening is inbegrepen in het lidmaatschap. GGZ Ecademy neemt alle kosten voor de accreditatie voor haar rekening.

Accreditatiebureau in het kort

Voor alle leerproducten wordt accreditatie aangevraagd
Informatie per product in productcatalogus
GGZ Ecademy voert punten op
ggz-ecademy-diensten-accreditatiebureau-2

Beroeps- en kwaliteitsregisters

De accreditatiecommissie van de beroeps- en kwaliteitsregisters beoordelen de accreditatie-aanvragen van GGZ Ecademy. Als aan de gestelde toetsingskaders wordt voldaan dan wordt accreditatie toegekend. Wil een lid een leerproduct ook bij een ander beroeps- of kwaliteitsregister laten accrediteren, dan kan dit in overleg worden geregeld, mits voldaan wordt aan de toetsingskaders.

Productcatalogus

Verwerking accreditatiepunten

Voorheen moesten leden zelf de accreditatiepunten voor medewerkers verwerken. Dit proces verloopt nu via het accreditatiebureau.  Heeft een cursist een geaccrediteerd leertraject succesvol afgerond en een accreditatieformulier ingevuld, dan worden de accreditatiepunten binnen enkele weken bijgeschreven. Daarvoor moet de cursist -uiteraard- zijn ingeschreven bij een kwaliteitsregister waar het leertraject is geaccrediteerd. Is het kwaliteitsregister niet aangesloten bij PE-Online, dan kan de medewerker zelf zijn accreditatiepunten laten bijschrijven en een certificaat downloaden.

Overzicht

In de productcatalogus vind je bij de informatie van het leerproduct een overzicht van het aantal toegekende accreditatiepunten per kwaliteitsregister.

 

Accreditatiepunten behalen?

Kijk in de productcatalogus voor de accreditatiepunten per leerproduct

Naar productcatalogus