Trainingen en bijeenkomsten

GGZ Ecademy wil graag dat leden de producten en diensten zo goed mogelijk implementeren en optimaal in kunnen zetten. Daarom ontwikkelt GGZ Ecademy naast leerproducten ook trainingen en werksessies voor medewerkers van ggz-instellingen zoals bijvoorbeeld opleidingscoördinatoren, functioneel beheerders en trainers.

Wist je dat GGZ Ecademy ook materialen  heeft om trainers te ondersteunen in het het begeleiden van cursisten?

Voor wie

GGZ Ecademy biedt verschillende soorten trainingen en werksessies die zijn gericht op het werken met het Centraal leerplatform, aan de slag gaan met een specifiek product of implementatie in het algemeen.

  • Sommige trainingen zijn ontwikkeld om wegwijs te worden in het Centraal leerplatform. Functioneel beheerders en ondersteuners van e-learning, auteurs/ontwerpers van leerproducten, begeleiders en medewerkers van ICT en/of helpdesk kunnen deze face-to-face trainingen volgen. Daarnaast organiseert GGZ Ecademy werksessies voor leden. In een werksessie gaat een medewerker van een lid zelfstandig aan de slag met een vraagstuk, onder begeleiding van de supportmedewerkers van GGZ Ecademy.
  • Indien gewenst dan organiseert GGZ Ecademy aan-de-slag-sessies voor bepaalde leerproducten.
  • Gericht op het vakgebied van opleidingscoördinatoren is een aantal leergangen ontwikkeld om de professionaliteit rond de organisatie van scholing te vergroten. Denk hierbij aan het opzetten van een blended leertraject. Voor deze leergangen worden soms experts van buiten ingehuurd.

Aanbod

Het aanbod van trainingen en werksessies wordt afgestemd op de scholingsbehoefte van de leden. Hebben leden extra ondersteuning nodig om aan de slag te kunnen met een nieuw leerproduct dan organiseert GGZ Ecademy daarvoor activiteiten zoals een aan-de-slag-sessie, training of webinar.

Inschrijven

Ben je werkzaam bij een lid van GGZ Ecademy, kijk dan in het bovenstaand overzicht voor meer informatie, voorwaarden voor deelname en om in te schrijven.

Na je aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Mochten er onvoldoende aanmeldingen zijn, dan kan GGZ Ecademy deze in overleg annuleren.

Aanbod leerproducten

CLP trainingen zijn voor medewerkers van leden, daarnaast heeft GGZ Ecademy ook gratis leerproducten

Gratis leerproducten