GGZ Ecademy stelt digitaal
onderwijsmateriaal kosteloos ter beschikking

De hbo- en mbo’s geven gehoor aan de oproep van de minister van Onderwijs om geen fysiek onderwijs meer op de locaties te geven. Scholen onderzoeken nu hoe ze het digitale onderwijsaanbod kunnen uitbreiden en aanbieden. GGZ Ecademy wil hbo’s van de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie en Verpleegkunde en mbo’s met de richting Zorg en Welzijn graag ondersteunen door lesmateriaal tijdelijk kosteloos aan te bieden zodat deze onderwijsinstellingen gebruik kunnen maken van extra online lesmateriaal.

Meer dan 60 geaccrediteerde e-learningmodules beschikbaar

Hierdoor krijgen onderwijsinstellingen met bovengenoemde richtingen tot 1 augustus 2020 toegang tot een pakket van meer dan 60, door V&VN en het Registerplein geaccrediteerde e-learningmodules, met thema’s uit de ggz zoals Psychopathologie, Destigmatisering, Ambulantisering en Suïcidepreventie en algemene onderwerpen zoals Motiverende gespreksvoering, Professioneel handelen en enkele Voorbehouden Handelingen. Bekijk welke leerproducten een onderwijsinstelling die geen lid is van de vereniging nu tijdelijk gratis kan aanvragen. Bovendien krijgen onderwijsinstellingen toegang tot alle gratis leerproducten die GGZ Ecademy in opdracht en met gelden van partners gemaakt heeft.

Extra e-learning voor leden van GGZ Ecademy

De 11 mbo- en hbo’s die nu al lid zijn van de vereniging krijgen ook extra ondersteuning. Zij hebben tijdelijk gratis toegang tot het hele aanbod van leerproducten voor scholen en kunnen ook voor andere opleidingen extra leerproducten en toegangscodes aanvragen.

GGZ Ecademy en al haar leden in de geestelijke gezondheidszorg willen op deze manier een steentje bijdragen in deze moeilijke periode. De vereniging heeft ruime ervaring in het aanbieden van online lesmateriaal. Meer dan 60.000 werknemers in geestelijke gezondheidszorg maken gebruik van de leerproducten van GGZ Ecademy.

Interesse?

Interesse in dit aanbod voor onderwijsinstellingen die nog geen lid zijn? Lees de brief met  informatie over het gratis aanbod e-learning voor onderwijsinstellingen die nog geen lid zijn van de vereniging en download hier de aanvraagformulieren om gratis e-learning voor scholen aan te vragen.

Onderwijsinstellingen die nu al lid zijn kunnen extra leerproducten aanvragen via support@ggzecademy.nl. Ook andere opleidingen van deze onderwijsinstellingen kunnen gebruikmaken van het tijdelijk aanbod e-leaning voor leden.  Zij vragen het informatiepakket op via info@ggzecademy.nl of via de eigen organisatie.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap