Diensten

Accreditatiebureau

Veel leerproducten van GGZ Ecademy zijn geaccrediteerd. Medewerkers van leden krijgen bij het behalen van leerproducten accreditatiepunten bijgeschreven. Het accreditatiebureau verzorgt accreditatieaanvragen voor de leerproducten van GGZ Ecademy en de verwerking van punten voor de cursisten.

ggz-ecademy-diensten-accreditatiebureau-1

Extra service

Het accreditatiebureau van GGZ Ecademy vraagt voor veel leerproducten accreditatie aan bij de beroeps- en kwaliteitsregisters. Deze extra dienstverlening is inbegrepen in het lidmaatschap. GGZ Ecademy neemt alle kosten voor de accreditatie voor haar rekening.

Accreditatiebureau in het kort

Voor alle leerproducten wordt accreditatie aangevraagd
Informatie per product in productcatalogus
GGZ Ecademy voert punten op
ggz-ecademy-diensten-accreditatiebureau-2

Beroeps- en kwaliteitsregisters

De accreditatiecommissie van de beroeps- en kwaliteitsregisters beoordelen de accreditatie-aanvragen van GGZ Ecademy. Als aan de gestelde toetsingskaders wordt voldaan dan wordt accreditatie toegekend. Wil een lid een leerproduct ook bij een ander beroeps- of kwaliteitsregister laten accrediteren, dan kan dit in overleg worden geregeld, mits voldaan wordt aan de toetsingskaders.

Productcatalogus

Verwerking accreditatiepunten

Bij het aanmaken van een account (registreren) op ons leerplatform kun je aangeven bij welk(e) kwaliteitsregister(s) je bent ingeschreven en met welk(e) registratienummer(s). Zodra je een geaccrediteerd leertraject succesvol hebt afgerond, worden de accreditatiepunten automatisch bijgeschreven. In onze productcatalogus vind je terug óf en voor welk kwaliteitsregister dat specifieke leertraject is geaccrediteerd.

Is het kwaliteitsregister niet aangesloten bij PE-Online, zoals bijvoorbeeld Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), stuur dan een mail naar accreditatie@ggzecademy.nl o.v.v. jouw (SKJ-)registratienummer. Voeg een kopie van het behaalde certificaat toe. De punten worden dan alsnog bijgeschreven, mits het leertraject natuurlijk is geaccrediteerd door SKJ en je geregistreerd bent.

Overzicht

In de productcatalogus vind je bij de informatie van het leerproduct een overzicht van het aantal toegekende accreditatiepunten per kwaliteitsregister.

 

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap