Bij- en nascholing in de ggz ook
voor studenten!

Met het gratis aanbod van GGZ Ecademy kun je bij- en nascholing in de ggz volgen. Ben je student, dan heb je ook toegang tot dit pakket van gratis leerproducten. Zo zijn er online modules voor de POH-ggz, het forensische veld en LVB.

Wil je alle online modules zien die wij kosteloos aanbieden? Kijk dan in onze productcatalogus voor een totaaloverzicht. Onderwerpen uit de leerproducten zijn niet alleen belangrijk voor de ggz, maar kom je ook in andere sectoren tegen. Denk bijvoorbeeld aan agressie of motiverende gespreksvoering. Door deze gratis leerproducten van GGZ Ecademy te volgen kun jij je op een andere manier verdiepen in deze thema’s.

Gratis leerproducten Destimatisering, POH-ggz en nog meer.

Inmiddels is er een breed aanbod van gratis leerproducten. Veel van die leerproducten zijn specifiek ontwikkeld voor het forensische veld, maar ze bevatten informatie die voor een veel bredere doelgroep van belang is. Denk aan omgaan met agressie, risicotaxatie en -management. Verder heeft GGZ Ecademy interessante modules voor de POH-GGZ, de Kinder- en Jeugd Psychiatrie en ggz-professionals die werken met de doelgroep LVB. Op verzoek van en samen met de organisatie Samen Sterk Zonder Stigma ontwikkelde GGZ Ecademy het leerproduct Destigmatiserend werken in de ggz. Dit leerproduct is in de afgelopen maanden veel aangevraagd.

Leerproducten via het centraal leerplatform beschikbaar

De 150 leerproducten die GGZ Ecademy heeft ontwikkeld gebruiken de leden om eigen medewerkers te scholen. Onderwijsinstellingen kunnen ook lid worden en stellen een eigen pakket met leerproducten voor studenten samen. Daarnaast heeft GGZ Ecademy ook leerproducten die de vereniging samen met kenniscentra en andere organisaties ontwikkelde. Deze online modules mag de vereniging gratis aan alle geïnteresseerden aanbieden.

Hoe kan ik mij aanmelden voor deze gratis leerproducten?

Dat gaat heel eenvoudig. Check eerst of de organisatie waar jij studeert of werkt lid is van GGZ Ecademy. Je volgt dan namelijk rechtstreeks het leerproduct in het leerplatform van jouw organisatie. Meld je dan aan via jouw organisatie en volg daar het leerproduct.

En als ik niet werk of studeer bij een lid van GGZ Ecademy?

Klik in de productcatalogus op het filter geen lid/zelfstandig professional en je krijgt een overzicht van het gratis aanbod. Zoek een leerproduct uit en volg de stappen.

Kom je er niet uit? Mail onze helpdesk via support@ggzecademy.nl.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap