Het GGZ Ecademy portaal wordt vernieuwd


Vrijdagavond 14 oktober is het zover: dan lanceren we het vernieuwde online leerplatform ‘het GGZ Ecademy portaal!’ We zijn erg trots op alle vernieuwingen die we dan eindelijk kunnen laten zien.

Wat verandert er?

De meest in het oog springende verandering is de nieuwe en frisse look van het portaal maar er is nog zoveel meer veranderd. Het aanmaken van een account is eenvoudiger geworden. En de homepagina van het portaal geeft een beter overzicht van wat je allemaal kunt doen. Zo wordt het voor gebruikers bijvoorbeeld makkelijker om zich te registreren en te starten met leren.

Ook voor beheerders hebben we verbeteringen doorgevoerd. De schermen zijn overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Het beheren van de leeromgeving gaat intuïtiever en daardoor eenvoudiger.

Over het Centraal leerplatform

GGZ Ecademy distribueert haar leerproducten naar leden via het Centraal leerplatform. Dit is een volwaardig Leer Management Systeem (LMS) met een complete leeroplossing voor leden zonder een eigen LMS, inclusief cursusadministratie, koppeling HR-systemen, bundels en profielen. Het Centraal leerplatform is inbegrepen in het lidmaatschap. Ieder lid van de vereniging krijgt een eigen leeromgeving in zijn eigen look en feel, waar medewerkers rechtstreeks of vanuit hun eigen LMS (via LTI) kunnen leren. De beheerders van leden worden ondersteund door de helpdesk van GGZ Ecademy.

Toegang aanvragen?

Wil je een kijkje nemen in het vernieuwde leerplatform? Als medewerker bij een van onze leden krijg je via jouw organisatie rechtstreeks toegang. Is jouw werkgever geen lid van de vereniging dan kun je je registreren in het leerplatform en het gratis aanbod, met inmiddels meer dan 40 leerproducten, volgen.

Vragen?

Heb je vragen over het Centraal leerplatform of wil je meer weten over het lidmaatschap? Neem dan contact met ons op.

 

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap