Jaarplan 2023

Waar gaan we komend jaar mee aan de slag? Dat lees je in het jaarplan 2023.

We staan samen voor grote uitdagingen. De zorgvraag groeit, de arbeidsmarkt is krap en de werkdruk hoog. Het belang van goed samenwerken, innoveren en leren & ontwikkelen wordt de komende jaren alleen maar groter.

In 2023 gaan we verder met het ondersteunen van onze leden bij deze uitdagingen door relevante ontwikkelingen in kaart te brengen en hier met leerproducten en activiteiten op in te spelen. Door scholingsprofessionals te ondersteunen en een platform te bieden waarbinnen leden kunnen samenwerken, experimenteren en innoveren. En door leden bewust te maken van kansen om hun lidmaatschap nog meer te laten renderen.

“Verbinding maakt ons sterker”

 

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap