Wat een jaar was 2023! Samen met onze leden en partners stak het team van GGZ Ecademy de handen uit de mouwen, te midden van een groeiende zorgvraag, een krappe arbeidsmarkt en hoge werkdruk. Ook komend jaar pakken we met onze leden en partners onze uitdagingen gezamenlijk aan. De onderlinge steun en samenwerking helpt en verrijkt ons op veel manieren. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

We kijken uit naar de voortzetting van onze vruchtbare samenwerking met leden en partners in 2024. Samen weten we veel meer te bereiken dan we ooit alleen zouden kunnen!

Waar gaan we komend jaar mee aan de slag? Dat lees je in ons Jaarplan 2024.

Je kunt het Jaarplan 2024 via deze link downloaden. Je krijgt daarin ook toegang tot alle bijlagen, zoals het activiteitenplan, de terugblik op 2023 en meer.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap