Webinar
Maak kennis met GGZ Ecademy!

We nodigen je van harte uit voor ons webinar ‘Maak kennis met GGZ Ecademy’ op 11 november. Het begint om 09.00 uur en eindigt rond 10.30 uur.

Kennismaken met GGZ Ecademy doe je heel eenvoudig online. In dit webinar maak je geheel vrijblijvend kennis met de coöperatieve vereniging GGZ Ecademy, de leerproducten die wij samen met leden ontwikkelen en ons Centraal leerplatform. Tijdens het webinar vertelt een van onze leden hoe zij leerproducten in de organisatie hebben geïmplementeerd en wat daarbij hun uitdagingen waren. Wil je ook kennismaken met GGZ Ecademy? Lees meer informatie over het webinar in de agenda.

Andere bijeenkomsten – ook voor organisaties die geen lidmaatschap hebben

We organiseren regelmatig (online) bijeenkomsten waaraan organisaties die geen lid zijn van de vereniging kunnen deelnemen. Zo vindt op 25 november het online seminar ‘Humor in de ggz’ plaats en organiseren we op 15 november samen met het EFP de workshop ‘Implementatie forensische leerlijn’. Op 30 november verkennen we samen met Juvent de mogelijkheden van online leren in de Jeugdzorg.

Deze bijeenkomsten zijn na aanmelding kosteloos en online te volgen. Kijk voor meer informatie in de agenda.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap