Magazine: De toekomst van leren en werken in de ggz!

 

Als je bezig bent met je vak als opleider, als je hart sneller gaat kloppen van de toekomst en als je gelijkgestemden ontmoet dan ontstaat er iets bijzonders. Dat hebben we ook tijdens het GGZ Ecademy Congres ‘De Toekomst van leren en werken in de ggz’ weer ervaren. Het was een dag vol inspiratie en herkenning.

We hebben alle ervaringen en inspiraties gebundeld in een magazine. Ben je benieuwd naar zaken zoals VR, AI, House of Skills, ervaringsgericht leren, de Trechter van Verdunning of een Mini-hackaton? Wil jij inspiratie opdoen voor scholing in jouw organisatie? Vraag jij je ook af hoe je deelnemers kunt inspireren en motiveren? Lees dan verder in het magazine!

Veel leesplezier!

Geblokkeerde inhoud


de content van viewer.pdf-online.nl is geblokkeerd door de cookie voorkeursinstellingen. U dient de preferences instellingen van uw cookies te wijzigen om deze inhoud te bekijken.

Instellingen wijzigen

Wij vinden het fijn dat (uit) dit magazine zoveel mogelijk wordt verspreid, dus voel je vrij om dit magazine en/of de inhoud te delen met collega’s, op social media of ingelijst op je afdeling en laat even weten uit welke bron je hebt geput. Je kunt het magazine hier downloaden.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap