Magazine Online leren: Zo kan het ook!

 

Struggle jij soms ook met het ontwikkelen van leerdoelen voor je training? Vraag je je af hoe je een veilige leeromgeving bij online lessen kunt creëren of hoe je deelnemers aan een training kunt activeren?  En maak jij je on- en offline trainingen graag afwisselend? 

Tijdens de opleiding ‘ontwerpen van blended leren op afstand’ van GGZ Ecademy gingen trainers en opleiders in de ggz samen aan de slag. Ieder met een eigen onderwerp, een eigen missie en een eigen verhaal. Ze oefenden met werkvormen, het ontwerpen van lesplannen, het activeren van kennis en nog veel meer. Tijdens een gastles over de parallellen tussen het ontwerpen van een magazine en het ontwerpen van een training, ontstond een idee. Wat zou het mooi zijn om de ervaringen en tips uit de training te delen met alle trainers in de ggz! 

In het magazine Online trainingen lees je meer over blended leren en een goed didactisch ontwerp, van online rollenspel tot veiligheidskaart voor trainingen.

Veel leesplezier!

Het magazine is ook als download beschikbaar. Wij vinden het fijn dat (uit) dit magazine zoveel mogelijk wordt gekopieerd, vertoond en verspreid, dus voel je vrij om dit magazine en/of de inhoud te delen met collega’s, op social media of ingelijst op je afdeling en laat even weten uit welke bron je hebt geput.

Blijf op de hoogte van het nieuws voor trainers en meld je hieronder aan voor Trainerstips!

Met Trainerstips willen we je informeren en inspireren over het mooie vak van de trainer. Trainerstips is exclusief voor trainers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn bij leden van GGZ Ecademy.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap