Ontwerpen van blended leren (op afstand)

Maak jij wel eens een (her-)ontwerp voor een training, of wil je graag leren hoe je dat doet? Lijkt het je leuk om met andere trainers en opleiders van gedachten te wisselen over werkvormen en tools?
Volg dan vanaf 14 september 2021 de 3-daagse opleiding ‘Ontwerpen van blended leren (op afstand)’. Deze opleiding organiseren we in samenwerking met Marcel de Leeuwe voor leden van GGZ Ecademy.

Praktisch programma

Om zelf te ervaren wat wel en niet werkt op afstand, volg je deze praktische opleiding via Zoom. Je komt met veel werkvormen (zoals video’s, webinars en online lessen) in aanraking en je zet een concrete training of opleiding in een lokaal om naar een goed leerproces.
Met een uitgekiend ontwerp waarbij je online en offline werkvormen combineert en de juiste tools inzet kun je een krachtige leerervaring leveren, ook op afstand. Je ervaart zelf het intensieve leerproces en je leert vaardigheden door met je eigen training of les aan de slag te gaan. Je kiest dus een casus uit je eigen ggz werkpraktijk en gaat deze training (her-)ontwerpen. Naast de 3 lesdagen zijn er twee momenten voor intervisie, waarin je de gelegenheid hebt om vragen over jouw casus te stellen en meters te maken met je ontwerp.

Online magazine voor en door trainers in de ggz

Na de eerste editie van deze opleiding is een online magazine gepubliceerd voor en door trainers in de ggz. In het magazine ‘Online trainingen’ lees je meer over blended leren en een goed didactisch ontwerp, van online rollenspel tot veiligheidskaart voor trainingen.

Meer informatie en aanmelden opleiding

Lees meer informatie en meld je voor 7 september 2021 aan op de pagina over de opleiding ‘Ontwerpen van blended leren (op afstand)’.


Blijf op de hoogte van het nieuws voor trainers en meld je hieronder aan voor Trainerstips!

Met Trainerstips willen we je informeren en inspireren over het mooie vak van de trainer. Trainerstips is exclusief voor trainers en andere geïnteresseerden die werkzaam zijn bij leden van GGZ Ecademy.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap