Schooljaar 2019-2020 is gestart

11 onderwijsinstellingen zijn in het schooljaar 2019-2020 lid van GGZ Ecademy. Hierdoor kunnen de studenten en docenten van de deelnemende mbo- en hbo-scholen sinds 1 augustus weer gebruikmaken van de leerproducten van GGZ Ecademy.  Bovendien krijgen ze dit schooljaar ook toegang tot de meer dan 20 gratis modules uit de Forensische leerlijn.

De deelnemende onderwijsinstellingen zijn:

Avans Hogeschool

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Hogeschool Leiden

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Windesheim

Hanzehogeschool Groningen

HZ University of Applied Sciences

NHL Stenden Hogeschool

Noorderpoort

ROC TOP

Saxion

Basislidmaatchap

De onderwijsinstellingen kunnen  jaarlijks kiezen uit een selectie van het aanbod van leerproducten voor scholen. In het basislidmaatschap hebben ze toegang tot 10 leerproducten. En dat aantal kunnen ze uitbreiden. Docenten kiezen elk schooljaar uit leerproducten rond thema’s als Psychopathologie, Geneesmiddelen & Somatiek, Herstel, Motiverende gespreksvoering en Voorbehouden handelingen. Gemiddeld vragen de onderwijsinstellingen 15 leerproducten aan uit het totale aanbod van meer dan 95 actuele e-learningmodules.

Interesse in het lidmaatschap?

Nieuwe onderwijsinstellingen die nog in schooljaar 2019-2020 willen aansluiten zijn van harte welkom. De ingangsdatum wordt in overleg met GGZ Ecademy bepaald. Meer informatie over het lidmaatschap voor onderwijsinstellingen? Kijk op de speciale informatiepagina voor scholen of stuur een bericht naar info@ggzecademy.nl en maak een afspraak.

Geïnteresseerden nodigen we uit om een kijkje te komen nemen tijdens de GGZ Ecademydag op 6 november. Je kunt dan kennismaken met de leden en leerproducten van GGZ Ecademy.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap