Seminar ‘Feiten & fabels over online leren’

 

Er komt steeds meer informatie op ons af en je hoort overal dat we in een tijd van grote dynamiek leven. Als opleider en trainer werk je samen met medewerkers van verschillende generaties met uiteenlopende leervoorkeuren en affiniteit met technologie. Hoe zit het eigenlijk met ‘digital natives’ en vaardigheden van de 21e eeuw? En waarom hebben steeds meer organisaties als missie ‘een leven lang leren’? Op 30 juni 2022 deelt spreker Wilfred Rubens zijn top 10 feiten & fabels over online leren.

Wilfred Rubens is gespecialiseerd in TE-learning, oftewel technology enhanced learning. Als zelfstandig en onafhankelijk adviseur zet hij zich in voor het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT. Hij heeft gewerkt voor onder meer de Open Universiteit, Avans, Windesheim, Hogeschool Rotterdam en ROC Midden-Nederland. Neem alvast een kijkje op de blog van Wilfred Rubens, bomvol artikelen over online leren.

Heb je interesse in het seminar ‘Feiten & fabels over online leren’? Meld je hieronder aan. Het seminar is gratis en online te volgen. Nodig gerust collega’s en andere belangstellenden uit.

Datum: 30 juni 2022
Tijd: 15.00 – 16.30 uur

 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en uiterlijk 1 dag voor het webinar ontvang je de link om deel te nemen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@ggzecademy.nl.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap