Sprekers kennismakingsdag 2018 bekend

Heb je je nog niet aangemeld voor de kennismakingsdag voor potentiële leden of andere geinteresseerden, maar heb je wel interesse? Meld je dan nu aan.

In een wisselend programma van verschillende (gast-)sprekers kom je meer te weten over de vereniging, het centraal leerplatform, de leerproducten en de achtergronden, maar ook over de ervaringen van leden bij de implementatie van e-learning en de voordelen van het netwerk van en voor leden. Daarnaast vertelt een redactieraadslid over zijn ervaringen en kun je deelnemen aan een presentatie over het gebruik van de leerproducten van GGZ Ecademy door docenten en studenten bij scholen. Tenslotte lichten we de voorwaarden van het lidmaatschap en de voordelen voor jouw organisatie toe.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats bij GGZ Centraal in Amersfoort, Utrechtseweg 266 en start om 13.00 uur. Omstreeks 17.00 uur sluiten we af met een netwerkborrel. Iedereen die geinteresseerd is in de onderwerpen is welkom.

Meer informatie over de sprekers en het programma of om je aan te melden vind je hier.  Aanmelden is mogelijk tot donderdag 8 november 2018

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap