Vereniging voor Gerontopsychiatrie verkent lidmaatschap van GGZ Ecademy

De Vereniging voor Gerontopsychiatrie en GGZ Ecademy verkennen in 2022 de mogelijkheden voor een lidmaatschap en een duurzame samenwerking. Ze hebben een contract voor een tijdelijk lidmaatschap afgesloten. Hierdoor krijgen 1.000 medewerkers in het GP-werkveld toegang tot het samengestelde leeraanbod van 16 verschillende e-learnings voor de ggz.

De Vereniging voor Gerontopsychiatrie (VVGP) is een netwerk van organisaties en professionals. Dit netwerk zet zich in voor kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een complex gerontopsychiatrisch beeld (GP). Een van de pijlers van de vereniging is kennis op het gebied van GP ontwikkelen, bundelen en beschikbaar maken voor onder andere zorgprofessionals.
GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van meer dan 90 ggz-instellingen en opleiders. Zij werken samen rond scholing van professionals die geestelijke gezondheidszorg verlenen.

Xandra van Praag, directeur VVGP:

“Ik ben ontzettend blij met deze overeenkomst.  We zitten midden in het proces om ons Kenniscentrum vorm te geven. Daarin worden GP-kennisontwikkeling, onderzoek, kennisverspreiding en deskundigheidsbevordering samengebracht. GGZ Ecademy voor medewerkers bij GP-instellingen maakt hier deel van uit. Dankzij GGZ Ecademy kunnen we nu al medewerkers scholing bieden. En up-to-date houden over ontwikkelingen die passen bij ons netwerk en de specifieke problematiek rondom GP-cliënten.”

Arjan Pronk, directeur GGZ Ecademy:

“GGZ Ecademy biedt met het lidmaatschap de VVGP graag de kans om de producten en diensten van GGZ Ecademy gericht in te zetten bij scholing van professionals in de VVT, die zorg verlenen aan de doelgroep gerontopsychiatrie bij aangesloten instellingen.”

Meer informatie over de VVGP

Kijk op www.vvgp.net of stuur een mail naar info@vvgp.net.

Meer informatie over een lidmaatschap van GGZ Ecademy

Stuur een bericht naar info@ggzecademy.nl of kijk op www.ggzecademy.nl.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap