Webinar 14 november
Dilemma’s rond de  Meldcode Kindermishandeling

Oproep

Op 14 november van 12 tot 13 uur organiseert GGZ Ecademy in samenwerking met Augeo een webinar voor zorgprofessionals in de ggz met als thema ‘Dilemma’s rond de  Meldcode Kindermishandeling’. Dit webinar vormt de aftrap voor de campagne ‘De Week tegen de Kindermishandeling’.

Voor het webinar zijn we op zoek naar zorgprofessionals en aandachtsfunctionarissen in de ggz die met de Meldcode te maken hebben en -anonieme- casuïstiek kunnen inbrengen. Tegen welke dilemma’s loop je aan binnen jouw werk als ggz-professional? Wat heb je nodig om goed met de Meldcode te kunnen werken? Hoe denk je dat het nóg beter kan?

In het webinar ga je in gesprek met een deskundige van Augeo. In totaal zoeken we twee zorgprofessionals die willen meepraten. Heb jij zin en tijd om mee te denken en een rol te vervullen op het webinar of wil je graag nog wat meer informatie? Meld je dan aan en stuur een mail met je contactgegevens naar margreet@ggecademy.nl.

Wil je je nu al inschrijven voor het webinar? Ook dat is mogelijk via deze link.

 

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap