Werken in de ggz 3.0

Op woensdag 19 juni 2019 organiseert GGZ Ecademy het seminar ‘Werken in de ggz 3.0.’ Dit seminar staat in het teken van technologische toepassingen op de werkvloer. Hoe kunnen digitale oplossingen bijdragen aan verbetering van de ggz? Wat gebeurt er allemaal al op dat gebied? En wat moeten wij daarmee? In een afwisselende mix van live-talks, filmfragmenten en aansprekende voorbeelden wordt de bezoeker meegenomen in de wereld van de (digitale) toekomst.

Aan het programma wordt nog gewerkt. De informatie van de sprekers wordt binnenkort op deze website gepubliceerd.

Praktische informatie

Het seminar vindt plaats in zaal 2 van Congrescentrum de Veste, Utrechtseweg 266 in Amersfoort. Binnenloop is vanaf 14.30 uur. Het seminar start om 15.00 uur en omstreeks 16.45 uur sluiten wij af met een informele borrel.

Wil je het seminar bezoeken en zeker zijn van een plekje in de zaal? Meld je dan nu al aan. Het seminar is ook thuis of op het werk via livestream te volgen. Ook hiervoor kun je je nu al aanmelden. Klik hiervoor op een van de buttons hieronder.

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 70 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap