De Forensische Leerlijn op de
Dag van de Forensische Zorg

Dag van de Forensische Zorg

Aanstaande dinsdag 24 mei vindt de Dag van de Forensische Zorg plaats in DeFabrique in Utrecht.

GGZ Ecademy is aanwezig in samenwerking met het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP).

Ben jij er ook? Kom dan naar onze stand, waar je alle informatie kunt krijgen over de gratis toegankelijke Forensische Leerlijn.

Daarnaast ben je van harte welkom bij onze interactieve sessie “Beleef de Forensische Leerlijn; escalatie en de-escalatie”. Acteurs uit het leertraject spelen de casuïstiek na. Ook kan je vragen stellen aan de experts.

De Forensische Leerlijn

GGZ Ecademy heeft in samenwerking met het Expertisecentrum Forensische Psychiatrie (EFP) en met gelden van Kwaliteit Forensische Zorg (KFZ) de Forensische Leerlijn ontwikkeld. Deze leerlijn, bestemd voor het totale forensische werkveld in al z’n contexten en functies, is gratis toegankelijk voor het hele forensische veld.

Samenwerking GGZ Ecademy met EFP

Inmiddels is de Forensische Leerlijn een op zichzelf staande entiteit geworden, waarin de krachten van EFP en GGZ Ecademy zijn gebundeld. Meer informatie over de achtergronden en de samenwerking met EFP en KFZ vind je op de website www.forensischeleerlijn.nl.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, congressen, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap