Diensten

Ondersteuning bij implementatie

GGZ Ecademy ondersteunt haar leden bij de implementatie van de leerproducten. Samen met het lid wordt gekeken naar wat nodig is, naar wat de organisatie zélf kan doen en hoe GGZ Ecademy hierbij kan helpen.

GGZ Ecademy - Diensten - Ondersteuning bij implementatie - Twee lachende vrouwen

Ondersteuning bij implementatie

Als nieuw lid wil je natuurlijk meteen actief aan de slag met de producten en diensten. GGZ Ecademy ondersteunt hierbij! Tijdens een ‘kick-off’ geven we alle informatie om aan de slag te kunnen. Daarbij sluiten we aan bij de visie, doelstellingen en ambities van een organisatie. Ook na de kick-off geeft GGZ Ecademy support en coaching.

Daarnaast biedt GGZ Ecademy haar leden:

  • extra trainingen voor beheerders;
  • activiteiten zoals bijvoorbeeld ‘aan de slag sessies’;
  • aanvullende materialen en leermiddelen;
  • presentaties over leerproducten tijdens ledendagen;
  • ondersteuning en coaching door supportmedewerkers.

Met deze ondersteuning krijgen leden de mogelijkheid om optimaal te profiteren van het lidmaatschap en netwerk van GGZ Ecademy.

Implementatie-ondersteuning

Online support
Trainingen en webinars
Aan de slag sessies
Leerpadsuggesties
ggz-ecademy-diensten-ondersteuning-bij-implementatie-1

Implementatie leerproducten

Uiteraard biedt GGZ Ecademy ondersteuning bij het implementeren van e-learning.  Alle leden kunnen gebruikmaken van de support-site, met instructies, productinformatie en implementatietips. En in de productcatalogus staat alle informatie zoals doelgroep, leerdoelen en accreditatie.

Voor een succesvolle implementatie wordt per product gekeken wat nodig is. Hebben leden extra ondersteuning nodig om aan de slag te kunnen met een nieuw leerproduct dan organiseert GGZ Ecademy daarvoor activiteiten zoals een webinar, aan de slag sessie of training. Ook kunnen leden extra tools zoals trailers, thema-posters en leerpadsuggesties gebruiken.

Heeft een organisatie nieuwe ambities of doelen ten aanzien van het inzetten van e-learning, dan biedt GGZ Ecademy ondersteuning door samen een succesplan op te stellen.

Onderwijsinstellingen

Het lidmaatschap voor onderwijsinstellingen steekt iets anders in elkaar. Scholen hebben hun eigen leerprogramma en bekijken jaarlijks welke leerproducten zij willen inzetten. Zodoende is er minder behoefte aan implementatieondersteuning en is deze daarom niet inbegrepen in het lidmaatschap.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap