Gratis e-learning modules in 2024

Jaarlijks twee leerproducten in the picture

Jaarlijks stelt GGZ Ecademy twee leerproducten van het aanbod voor leden ook gratis beschikbaar voor niet-leden. Dit zijn de zogenaamde ‘in the picture’ producten.  In 2024 staan de leerproducten  ‘Sociale ongelijkheid maakt veel mensen ziek’ (doorlooptijd 1 uur) en ‘Psychopathologie bij kinderen en jeugd’ (voorheen KJP) (doorlooptijd 3,5 uur) in the picture. Grijp je kans en volg deze leerproducten dit jaar!

Nog meer gratis leerproducten

GGZ Ecademy ontwikkelde in de afgelopen jaren samen met leden en partners nog meer leerproducten die je individueel kosteloos kunt volgen. Deze leerproducten zijn met gelden van derden gemaakt en kunnen we daardoor gratis aanbieden op de langere termijn. Meer informatie vind je op deze pagina over gratis leren.

Meer weten of direct aanmelden voor gratis leerproducten?

Wil je meer weten over leerdoelen en doelgroepen van deze gratis leerproducten? Kijk dan in de productcatalogus voor meer informatie. Wil je direct een account aanmaken en de leerproducten in het GGZ Ecademy Portaal (CLP) volgen? Dat is mogelijk. Volg dan deze stappen om je aan te melden. Ook studenten en docenten kunnen gebruik maken van het gratis aanbod van leerproducten. Wil je ook accreditatiepunten behalen? Kijk bij de productinformatie in de catalogus voor welke registers dit mogelijk is.

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap