Ontdek de kracht van ChatGPT:
Tips en tools voor trainers in het ggz-veld

 

Het is niet meer weg te denken in het vak van leren en ontwikkelen en toch zijn we vaak nog zoekende hoe we ChatGPT als ondersteuning kunnen gebruiken. Tijdens de trainersbijeenkomst van 7 maart bespraken trainers van ggz instelingen samen met GGZ Ecademy de kansen van ChatGPT. Anne Wubbels (medewerker support & consultancy) van GGZ Ecademy nam de deelnemers mee in haar ervaringen met ChatGPT. Ze besprak de do’s en don’ts van deze nieuwe handige collega ChatGPT.

ChatGPT is het extra gereedschap in je toolkit, is altijd geduldig, kan veel processen versnellen en is een goede sparringspartner met eindeloze energie die snel veel ideeën kan genereren. Maar hoe doe je dat dan?  Jij blijft als trainer namelijk altijd de expert. Waar moet je dan op letten en hoe toets je de uitkomst. Anne besprak 10 mogelijkheden om als trainer ChatGPT handig in te zetten. Ze deelde in de presentatie haar ervaringen en gaf tips en aandachtspunten voor o.a. privacy, informatieveiligheid, nauwkeurigheid en natuurlijk de menselijke maat.

We delen graag de presentatie over Chat GPT . Je kunt ook haar ‘Handout van de beginnersworkshop AI ChatGPT’ downloaden. Ben je lid van GGZ Ecademy en wil je graag meepraten over dit onderwerp. Ga naar de community of stuur je vraag naar support@ggzecademy.nl. Onze collega’s van de helpdesk helpen je graag.

Volg ook andere experts over dit onderwerp zoals aNewSpring en Wilfred Rubens.

 

Deel dit artikel: linkedin

Kennis delen

Samen leren in de ggz is het motto van GGZ Ecademy. Leden ontmoeten elkaar op ledendagen, werksessies, implementatiebijeenkomsten, seminars, de online community en in redactieraden. Tijdens deze ontmoetingen is de drempel om samen op te trekken laag. Hierdoor ontstaan spontane kruisbestuivingen en samenwerkingsverbanden. Wil je eens meemaken hoe dat gaat? Bezoek een van onze vrij toegankelijke bijeenkomsten. Kijk in de agenda voor data.

Leer mee!

Met meer dan 90 leden werken wij aan het verbeteren van de ggz!

Over het lidmaatschap